Yedi Lanoe in Ex on the Beach Double Dutch All Stars

Yedi Lanoe is in Ex on the Beach Double Dutch All Stars te zien. In de vijfde aflevering toverde Yedi Lanoe zichzelf uit de zee. Hij betrad het strand als de voormalige liefde van Esmee Ipema.

Yedi Lanoe in Ex on the Beach Double Dutch All Stars

Yedi Lanoe is 21 jaar geleden geboren in Willemstad, op Curaçao. Hij heeft gestudeerd op het Marnix College en woont tegenwoordig in Tilburg, waar hij ook Esmee heeft ontmoet. “Ze is een leuke meid. Het was meteen raak”, glimlacht Yedi.

In eerste instantie kwam hij dan ook met de intentie om haar terug te winnen, maar nadat Esmee toegaf dat ze al seks heeft gehad in de villa op Thailand richtte Yedi zijn pijlen al snel op iemand anders: op niemand minder dan de tweelingzus van Esmee: Sharon. Vuurwerk in Ex on the Beach Double Dutch All Stars dus.

Yedi zoent gelijk met zus Sharon op eerste date

Tijdens de eerste date van Yedi en Sharon zoenen ze gelijk, ook al had Sharon nog aan haar zus belooft dat ze zich zou gaan dragen. Ze besluit het dan ook maar geheim te houden en in het gezicht van Esmee te liegen, door te claimen dat er ‘alleen een kusje op haar hand is gegeven’.

In aflevering vijf komt Esmee er nog niet achter dat er wel meer dan dat is gebeurd, maar ongetwijfeld gaat dat spoedig uitlekken en voor een enorme hoeveelheid drama zorgen. In de tussentijd gaat Yedi alvast op jacht naar een ander slachtoffer, want ex Esmee lijkt hij al echt uit zijn hoofd gezet te hebben.

Yedi maakt indruk als goochelaar

Wellicht kan hij de dames verleiden met zijn goocheltrucks: twee kaartentrucks die hij deed bij Sharon en Roy van den Branden maakten gelijk veel indruk op alle villabewoners. En mocht het dramagehalte té hoog oplopen voor Yedi, kan hij nog altijd de grote verdwijntruck toepassen.

Wij wensen hem alvast veel succes!