Love & Reality
Twins Esmee en Sharon Ex on the Beach Double Dutch All Stars

Tweeling Sharon en Esmee Ipema in Ex on the Beach Double Dutch All Stars

Sharon en Esmee Ipema doen mee in Ex on the Beach Double Dutch All Stars. De tweelingzusjes zijn misschien wel de meest besproken figuren uit alle vier de seizoenen tot dusver, en mogen dan ook niet ontbreken in het vijfde, speciale seizoen van de populaire realityserie op MTV.

Tweeling Sharon en Esmee Ipema in Ex on the Beach Double Dutch All Stars

Sharon en Esmee Ipema maakten faam in het tweede seizoen van EOTB. Vanaf seconde één was al duidelijk met wat voor grofgebekte en schaamteloze dramaqueens de kijkers te maken kregen. Ze stelden zich immers gelijk voor met de magische woorden: “Wij zijn de dames met de minste vetjes, maar wel de grootste sletjes.” En daar bleek weinig aan gelogen.

In het aanstaande seizoen zal dat niet anders zijn. Zowel Sharon als Esmee heeft sinds de grote televisiedoorbraak nog meer aan haar laten verbouwen dan de Sagrada Familia, maar één ding blijft onaangetast: het ordinaire en grenzeloze gedrag. “Jullie gaan een nóg heftigere tweeling zien”, belooft het onafscheidelijke duo uit het Brabantse Maaskantje zelfs. “We gaan alles kapotmaken!”

Tweeling Sharon en Esmee Ipema in Just Tattoo of Us

De eerste deelname van het koppel legde alvast geen windeieren. Zo kwamen Sharon en Esmee later voor in het programma Just Tattoo of Us Benelux, waarin een stel een tattoo voor elkaar mag uitkiezen. Esmee ontwierp er een ware tampon-tattoo voor zus Sharon.

Het verhaal er achter? “We gingen winkelen in de Primark. Ik was ongesteld, maar omdat het in een van de laatste dagen was, verloor ik bijna geen bloed meer. Toch had ik voor de zekerheid een tampon ingedaan. Toen werd Sharon plotseling in de Primark ongesteld, dus vroeg Sharon of zij mijn tampon mocht hebben. Dus toen zijn we naar de kleedkamer gegaan en heb ik mijn tampon aan haar gegeven. Ik heb hem zelfs bij haar in moeten doen”, legde ze toen uit.

Andersom kreeg Esmee van Sharon een aambeien-tattoo. “Omdat je regelmatig last hebt van bloed tussen je billen en aambeien, dacht ik: alsjeblieft. Ik hoop dat ik nu voor altijd de knapste van ons ben!”

Tweeling Sharon en Esmee Ipema in Double Trouble

Sharon en Esmee kregen ook zelfs een eigen televisieprogramma: Double Trouble, waarin ze op vakantie werden gestuurd richting een camping in Bulgarije. Tijdens het programma kwamen hun exen Jordi en Jeffrey uit Ex on the Beach seizoen 2 nog langs.

De kans is natuurlijk behoorlijk dat dit ook tijdens Ex on the Beach Double Dutch All Stars gaat gebeuren. En ongetwijfeld wordt dat dan weer de aanleiding voor een enorme dosis drama!