Roy van den Branden in Ex on the Beach Double Dutch All Stars

Roy van den Branden is deelnemer aan Ex on the Beach Double Dutch All Stars. We kennen de 25-jarige Belg al van Ex on the Beach seizoen 3.

Roy van den Branden in Ex on the Beach Double Dutch All Stars

Roy van den Branden is 26 jaar en zag voor het eerst het levenslicht in het Belgische Lanaken, in Limburg. Hij is tattoomodel bij tattooshop L’Ink van Lisa van Eckeren en poseert verder als model voor RM Cloting. De goedlachse spierbundel maakt dus optimaal gebruik van zijn looks, kunnen we wel stellen.

In Ex on the Beach Double Dutch All Stars hoopt Roy dat hij met die looks ook nog meer vrouwen kan gaan verleiden. Want: “Een vis heeft water nodig, een auto heeft benzine nodig en ik heb vrouwen nodig”, zo zei de fanatiek fitnesser én voetballer al eens in het realityprogramma van MTV.

Roy van den Branden in Ex on the Beach Double Dutch seizoen 3

“In seizoen 3 moest ik af en toe kijken, ‘wat is dit en wat is dat’. In het vijfde seizoen ga ik nog harder genieten, nog harder lachen en nog meer feesten. De parels moeten uit de oesters gaan komen”, stelt Roy, die dan ook ‘nog meer drama en nog meer seks’ verwacht.

Roy van den Branden heeft psycho exen

Toch moet Roy, een echt moederskindje, ook op zijn hoede blijven voor oude vlammen. Hij heeft naar eigen zeggen namelijk behoorlijk wat exen die ‘psycho next level’ zijn. In seizoen 3 zag hij onder meer ex Laurence uit de zee lopen, en ongetwijfeld heeft diezelfde zee ook in Ex on the Beach Double Dutch All Stars weer de nodige onaangename verrassingen voor hem!