Love & Reality

Verklapt Maxime enorme Bachelor-twist? ‘Tony had wel spijt’

In aflevering 7 verraste Tony Junior lief en leed door Maxime, juist degene met wie hij als eerste én meest recente had gezoend, naar huis te sturen. In de Bachelor Podcast van Kiki Düren reageert ze op haar schokkende exit.

‘Hij had wel spijt, ja’

Als je in De Bachelor wordt weggestuurd, dien je gelijk je koffers in te pakken, zonder Tony ook nog maar even te kunnen zien of spreken. “Hij heeft me benaderd op DM via Instagram om zijn reden te vertellen. Hij wilde me dus al spreken nadat ik eruit was gegaan. Hij wilde die kans toch nog even nemen over het waarom”, reageert Maxime.

“Het was ongemakkelijk voor hem en hij voelde het inderdaad niet, dus tja: c’est la vie. Hij zei: ‘je was teveel aan het vissen’. Ik denk dat het achter de schermen wat miscommunicatie is. Toen de camera’s stopte met draaien, bleven we ook zoenen. Dan denk je wel: ik zit wel oke.”

Een nieuw ‘Jordytje’?

In het vorige seizoen betuigde Gaby Blaaser al eens spijt van haar keuze om Jordy Jahmal weg te sturen. Toen de blondine later alsnog bij hem aanklopte, was de deur al dicht. Heeft Maxime die deur voor Tony ook al gesloten? “Daar kan ik nu geen antwoord op geven. Ik denk dat dat een verhaaltje is voor de reünie..”

“Het is op dit moment niet relevant of ik hem nog een kans zou geven. Dat laat ik aan de verbeelding over. Wie weet wordt dat nog relevant. Tony had wel spijt, ja.” Komt er dus een ‘nieuw Jordytje’ aan? “Misschien wel, misschien niet. Het is maar net wat je een Jordytje vindt”, knipoogt Maxime tot slot mysterieus.

➡ Niets missen van Bachelor? Volg dan ook de Facebook-groep en praat direct mee