Love & Reality

Treurig nieuws: ‘Dit stel uit vorige Temptation Island-seizoen is uit elkaar’

In de komende maand komt er een nieuw seizoen van Temptation Island: Love or Leave op tv. Dit terwijl we pas net bijgekomen zijn van de vorige heftige editie.

‘Kevin en Eva uit elkaar’

Daaruit is er nog maar twee koppels samen: Marco en Denise, en de verloofde Sorelis en Gulcin. Zoals bekend gingen Sonny en Jaydi al tijdens het seizoen uit elkaar, Greg en Karina gelijk erna al.

En inmiddels zijn ook Kevin en Eva, die binnenkwamen als vervangers van de halverwege vertrekkende Sorelis en Gulcin, uit elkaar. Dat melden meerdere bronnen helaas. Kevin en Eva gingen al met twijfels weg uit Temptation en hielden het sindsdien nog een aardige tijd vol, maar nu lijkt de bom dus toch gebarsten. Dat weet LoveReality te melden.

In maart jongstleden meldde Eva nog: “Het gaat goed tussen ons, maar niet zonder slag of stoot. We wisten niet waar we moesten beginnen, maar zijn erachter gekomen dat goed met elkaar praten en vooral naar de ander luisteren, maar niet vergeten elkaar in z’n waarde laten, de sleutel is tot succes.” Maar de liefde was dus toch echt bekoeld nu. Kevin en Eva wilden beiden nog niet reageren op de geruchten.