Love & Reality

Eating With My Ex: Nieuw programma herenigt o.a. Dennis en Olivia, Shirley en Damian

Smullen geblazen voor alle reality-tv fans, want in de nieuwe Discovery+ serie Eating with my Ex: Going Dutch gaan vanaf 13 augustus aanstaande enkele bekende realitykoppels voor het eerst het gesprek aan over hun niet geslaagde relatie.

Eating With My Ex: Going Dutch op Discovery+

Ze stellen elkaar drie vragen die ze tijdens elke gang op hun bord gepresenteerd krijgen. Dit staat garant voor gênante, grappige, hartverwarmende en soms ietwat ongemakkelijke antwoorden. De laatste vraag staat op de rekening en is een vraag die kijkt naar hun toekomst samen.

Tipje van de sluier: het gaat er explosief aan toe als Damian & Shirley (Temptation Island) aanschuiven, de spanning is te snijden als Dennis & Olivia (Ex on the Beach) elkaar recht in de ogen aankijken, en voor Raphaëlla is het een emotioneel weerzien met Mattheüs (Love Island).

Henkie & Wenkie (Married at First Sight) zien elkaar voor het eerst sinds 1,5 jaar, Sonny (Temptation) & Jaleesa hebben een pittig gesprek, en bloeit de liefde weer op tussen Lesley (EOTB) & Bradley? Eating With My Ex: Going Dutch is vanaf vrijdag 13 augustus wekelijks te zien op Discovery+.

Trailer Eating With My Ex

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Love Reality (@loverealitynl)