Love & Reality

Mike van Aalst in Temptation Island: Love or Leave de verleider

Mike van Aalst is in Temptation Island: Love or Leave als verleider te zien, waarin hij als vrijgezel op zoek gaat naar het antwoord op de vraag of één van de deelnemende dames beter bij hem past, dan bij haar huidige partner.

Mike van Aalst in Temptation Island: Love or Leave

De opzet van Temptation Island is dit jaar iets anders: in het komende Love or Leave-seizoen zijn de singles ook echt singles, en niet verleiders: ze zijn oprecht op zoek naar de ware liefde, en zullen dus niet gaan inzetten op pure lust om de mensen uit de koppels te verleiden.

Aan het einde van de rit zullen de deelnemers dan moeten gaan kiezen of ze doorgaan met hun huidige partner, naar één van de singles switchen of misschien zelfs zelf wel als vrijgezel door willen.

Ambitieuze Mike op zoek naar liefde

En precies de wijziging in de opzet is ook waarom Mike van Aalst meedoet aan Temptation Island: Love or Leave. Op Instagram beet hij van zich af na veel kritiek op zijn deelname aan de veelbesproken realityshow: “Ik begrijp dat veel mensen een mening hebben over Temptation Island, en dat mag natuurlijk. Ik heb ondanks ‘de naam’ die je krijgt toch gekozen om hier aan mee te doen, omdat ik denk dat als je altijd bij jezelf blijft, je geen spijt kan hebben van dingen die je doet.”

Mike vervolgt: “Dit seizoen is net even anders dan dat men gewend is. Dit keer zijn wij geen verleiders, maar singles die opzoek zijn naar ware liefde! Natuurlijk weet iedereen dat de kans dat je de ware liefde vindt in een villa met vier dames die een partner hebben erg klein is. En we daar ook nog eens met elf vrijgezelle knappe en leuke mannen zijn maakt het niet makkelijker. Ik ga jullie natuurlijk geen spoiler geven, maar wie weet heb ik die daar wel gevonden?”

Hunk uit Hellevoetsluis

De flink getatoeëerde Mike van Aalst komt uit Hellevoetsluis, waar hij Sport en Bewegingsleider heeft gestudeerd aan het Zadkine College. Ook studeerde hij Allround Operationeel Technicus op het STC Brielle. Tegenwoordig werkt hij op de grootste raffinaderij van Europa en koestert hij grote dromen en ambities. In zijn plannen past bovendien ook een vrouw. Zou hij die op Temptation Island: Love or Leave gevonden hebben?