Love & Reality

Temptation-single Dylan: “Ik heb daar echt vrienden voor het leven gemaakt”

Dylan was één van de drie heren die later nog in werden gevlogen als extra singles op Temptation Island. Tijdens een avondje stappen in Gouda gaf hij zich op voor deelname, twee dagen van tevoren hoorde hij pas dat hij was geselecteerd, zo vertelt de stukadoor aan InDeBuurt.

Wennen aan de camera’s

Dat hij was geselecteerd kwam wel goed uit, want Dylan trof (dure) voorzorgsmaatregelen. “Ik heb vooraf flink wat geld uitgeven aan kleding voor het programma dus ik hoopte maar dat ik mee mocht doen.” En het werd een wild avontuur. “Om zo’n programma te filmen zijn er vijfenzeventig crewleden mee. ” De camera’s wennen wel, maar het geven van de individuele gesprekken niet. “Je zit dan tegenover een cameraploeg die vragen aan je stellen en die verwachten een uitgebreid antwoord van je. Dat was aan het begin wel lastig.” Soms werd bovendien je geduld flink op de proef gesteld.  “Ik had niet verwacht dat je heel vaak gewoon aan het wachten bent tot er gefilmd kan worden.”

Waarom in hemelsnaam?

Op straat wordt Dylan soms al herkend. “Mensen vragen weleens waarom ik aan zo’n programma mee wil doen.. Ik sta open voor de liefde en ik zie dit programma als een avontuur. Dit maak je maar een keer in je leven mee.” En plots is hij dus een beetje bekend. “Ik vind het nog wel leuk en de nazorg van het programma is heel goed. Ik mag altijd contact opnemen of gebruik maken van een psycholoog als dat nodig is.”

Vrienden voor het leven

Over de afloop mag Dylan nog weinig zeggen, behalve dat hij een aardig aantal medekandidaten nog dagelijks spreekt. “Samen met nog wat jongens hebben we KGS.tv opgericht. We willen we op straat interviews afnemen en leuke video’s maken voor op YouTube. Ik heb daar echt vrienden voor het leven gemaakt.” Tot slot tipt hij mensen die ook overwegen mee te doen aan een tv-show: “Ga het gewoon doen. Het is echt een avontuur!”

➡ Niets missen van Temptation Island? Volg deze Temptation Island Facebook-groep!