Love & Reality

Temptation-Shirley wil meedoen aan Ex on the Beach

In een nieuwe video van verleider Sam Hoogland (‘Lord Buffel’) vertelt Shirley Cramer dat ze haar inmiddels ex-vriendje Damian Diepeveen na Temptation Island VIPS nog één keer heeft gesproken, maar dat ze gelijk weer ruzie kregen: daarna spraken ze elkaar nooit meer.

‘Ik zou wel willen meedoen aan Ex on the Beach’

“Ik kwam hem een paar weken later wel tegen op een boeking, maar hij kon me ook niet groeten, of zo. Het was alsof ik tegen een muur praatte.” Verder vertelt Shirley dat ze enkele kleine cosmetische ingrepen heeft ondergaan: aan haar lippen, en fillers vanwege een rimpel.

Tot slot onthult Shirley dat ze best mee wil doen aan Ex on the Beach. “Ik zou daar gewoon heen gaan. Maar als ik zie hoe het daar nu gaat, dat is écht erg. Iedereen loopt elkaar te naaien. Dat zou ik echt niet doen. In koffers plassen vond ik dan wel weer grappig”, lacht ze, doelend op het befaamde kofferplasje van Elodie Laay.

“Die orgies en zo zou ik niet doen, maar ik denk wel dat je de tijd van je leven hebt. Alles is gestoord, iedereen heeft schijt aan alles. Als je zelf maar een beetje normaal doet”, aldus Shirley tot slot.