Love & Reality

Sam Hoogland extra verleider in Temptation Island VIPS

Sam Hoogland gaat in aflevering vijf van Temptation Island VIPS een sensationele entree als extra verleider maken. Nadat er in aflevering drie een flinke rits aan verleiders naar huis werd gestuurd, komt RTL nu dus met een grote verrassing uit de hoge hoed.

Sam Hoogland verleider Temptation Island VIPS

Sam Hoogland is geboren en getogen in Hilversum. Hij volgde de opleiding Sport en Bewegen op het ROC in Amsterdam Gooi & Vechtstreek en begon al vrij snel na zijn afstuderen met Hoogland Sport Progressie, waar hij de job van personal trainer uitvoert.

Verder is Sam rugby’er op een behoorlijk hoog niveau geweest bij de Rugby Club Hilversum, en vlogt hij – voornamelijk vanuit de sportschool – onder zijn naam Neef Sam Hoogland. Daarmee wierf hij al meer dan 16.000 subscribers, en ook op Instagram is Lord Buffel, zoals zijn bijnaam luidt, mateloos populair met ruim 88.000 volgers.

Sam Hoogland in B00tycall

De populairste video’s zijn die in de reeks B00tycall, waarin hij voornamelijk realitysterren optrommelt voor een zwarte vragen- en sportsessie. We zien onder meer Ex on the Beach-sterren als playboy Jordan, Djessy en Renske voorbij komen.

Sam Hoogland in vlogs Joel Beukers

Het kan zijn dat Sam Hoogland je al bekend voorkomt. Hij is namelijk een hoofdrolspeler in de vlogs van fitnessgoeroe Joel Beukers, die met kreten als ‘We gaan voor goud’ en ‘scoopie er bij’ landgelijk een grote hit werd.

“Ik ken Joël al bijna m’n hele leven”, legde Sam al eens uit aan JD Sports. “Hij speelde vroeger ook rugby en zijn vader is mijn coach geweest.” Naast hard trainen kan Sam ook nog eens op muzikaal gebied goed uit de voeten: hij bracht al eens een ‘billenschud-nummer’ uit waarin hij rapt. “Ik rapte altijd al als kind, dan zong ik Lange Frans na. Dit doe ik gewoon voor erbij, omdat ik het leuk vind.”

Al met al heeft Sam Hoogland veel talenten, maar de vraag is natuurlijk of hij ook goed kan verleiden. Dat zullen we spoedig gaan zien, in Temptation Island VIPS!