Love & Reality

Temptation-Angela zet Instagram in vuur en vlam met haar killerbody

Door de coronacrisis en diens maatregelen ligt het werkleven van veel influencers momenteel even stil, maar in hun privéleven maken ze natuurlijk nog genoeg mee. Daarover plaatsen we op LoveReality.nl dagelijks een update, in de vorm van de Instaflits. Wat houdt de realitysterren bezig? Je ziet het hier.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Simply free #freedom#mykonos#vacationvibes

Een bericht gedeeld door Angela (@angelastolemyname) op

Puur natuur

Het zijn er met gemak niet heel veel meer, maar sommige reality-sterren zijn wel degelijk nog puur natuur. Denk bijvoorbeeld aan de bloedmooie Angela, die met haar (inmiddels ex-)vriend Chris meedeed aan Temptation Island dit jaar. Vanaf haar vakantieadres in Griekenland zet de Belgische danseres de sociale media in vuur en vlam, want wát een lichaam om van te dromen heeft zij toch!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door (@milouvanagtmael) op

Ons Milouke

En dat laatste geldt overigens ook voor Milou van Agtmael, die een jaar eerder te zien was in Temptation Island. De blonde ex-vriendin van Heikki is dan ook niet bang om spannende bikini-kiekjes op Instagram te gooien. Ze heeft er ten slotte hard voor gewerkt in de sportschool!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door (@pommelinetilliere) op

Dikke BMW

En tot slot iemand die ook ergens heel hard voor heeft gewerkt: Pommeline Tillière voor een kakelverse BMW M2, op de markt voor zeker 90.000 euro. Gisteren kocht haar ex-liefje Fabrizio toevallig ook al een nieuwe BMW. Het runnen van een tattooshop loont dus zeker in België!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Say YES to the dress! Hoe knap zijn onze vrouwelijke Islanders in de wedding dresses? #loveisland #bridezillas

Een bericht gedeeld door Love Island (@loveislandrtl) op

Say yes to the dress

En tot slot: we gaan trouwen op Love Island! Althans, de dames mogen trouwjurken aan. Misschien moeten ze wel nog even wat gaan doen aan die sneakers er onder, want dat kan natuurlijk niet. Hoe dan ook zien ze er uit om op te vreten. Yes, I do!