Love & Reality

Temptation-Fabrizio koopt auto van 112.000 euro (foto’s)

Door de coronacrisis en diens maatregelen ligt het werkleven van veel influencers momenteel even stil, maar in hun privéleven maken ze natuurlijk nog genoeg mee. Daarover plaatsen we op LoveReality.nl dagelijks een update, in de vorm van de Instaflits. Wat houdt de realitysterren bezig? Je ziet het hier.

Dikke BMW

Dat er als influencer tegenwoordig veel geld te verdienen valt, was al wel duidelijk. Zo heeft Fabrizio Tzinaridis, weliswaar ook dankzij zijn werk met een zeer goed lopende tattoozaak, nu een nieuwe bolide kunnen aanschaffen: het gaat om een BMW 7-serie 745e, die rijklaar zo’n 112.000 euro kost op de markt. AutoWeek schrijft over het speeltje: ‘De auto heeft een plugin-hybride aandrijflijn met een elektromotor en een benzinemotor en levert een maximum vermogen van 394 pk. Het gemiddeld verbruik bedraagt 2,1 l/100km (1 op 47,6).’ Veel veilige kilometers gewenst in deze héérlijke bak, Fabri!

Foutje bedankt

De nieuwe tattoo van Milou van Agtmael zorgt voor nogal wat consternatie op Instagram. Velen vinden de tattoo namelijk absoluut niet mooi gezet. “Is het de bedoeling dat de lijnen niet recht zijn en het niet heel strak gezet is?”, vraagt iemand zich af. En een andere reageerder schrijft: “De lijnen zijn niet recht en er zitten wat foutjes in, jammer want het is een mooie tattoo.” Lekker dan..

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Bedankt voor je deelname! 😘 #loveisland

Een bericht gedeeld door Love Island Vlaanderen (@loveislandvlaanderen) op

Oneerlijk

En ook ophef over Love Island, want in de nieuwste aflevering moest nieuwkomer Merel al zo’n 24 uur na haar entree weer vertrekken. Plots kregen niet de nieuwe Islanders, maar de populairste (Lisa, Imen, Joan) vrijstelling, en dat werd Merel dus fataal. Oneerlijk?