Love & Reality

Schokkend: EOTB-Dusty zwaargewond na heftig ongeluk

Schokkend nieuws vanuit Zandvoort gisteravond, waar een zwaar verkeersongeluk heeft plaatsgevonden. Volgens de Zandvoortse Courant herkenden omstanders het slachtoffer als ‘iemand uit Ex on the Beach’. Bronnen hebben inmiddels aan LoveReality bevestigd dat het om Dusty Taconis gaat, en dat hij nog altijd in het ziekenhuis ligt.

Niet aanspreekbaar, met spoed naar UMC

De Zandvoortse Courant schrijft dat het slachtoffer ‘ernstig gewond is geraakt’. “Hij was niet aanspreekbaar en is met spoed naar het Amsterdam UMC locatie VU overgebracht.”

Dusty reed op het fietspad en kwam rond 23:45 uur hard ten val met een snorscooter. “Twee ambulances en het traumateam zijn ter plaatse gekomen. De traumahelikopter landde op een parkeerplaats langs de boulevard. De Verkeersongevallenanalyse heeft onderzoek gedaan naar de toedracht”, aldus de krant.

Dame achterop ook gewond

Dusty was de hele middag op het strand met enkele andere realitysterren, waaronder Sonny Lorenzo (Temptation Island) en Justin Alexandre (Casa Amor-bombshell uit afgelopen seizoen). Meerdere personen die gisteren met Dusty waren hebben aan LoveReality bevestigd dat het om Dusty gaat, en dat hij nog altijd in het ziekenhuis ligt.

UPDATE: Dusty wordt in coma gehouden

Naar verluidt zat er een vrouw achterop bij Dusty tijdens het ongeluk; ook zij is gewond geraakt. Een tijdje terug kwam Dusty ook al in het nieuws nadat hij betrokken was bij een steekpartij.

➡ Niets missen van Ex on the Beach Double Dutch? Volg deze Ex on the Beach groep!