Love & Reality

EOTB-Tess zorgt voor nationale ophef met Instagram-post

Tess, die we kennen van twee deelnames aan Ex on the Beach: Double Dutch, heeft de Nederlandse headlines gehaald. En helaas niet op een positieve manier: de blondine riep op Instagram namelijk op om kaartjes te kopen voor een feest in Breda ‘waar de coronaregels niet gelden’. “Lekker normaal zoals het hoort”, zei Tess. De organisator is boos, nationale kranten schrijven er volop over.

‘Lekker normaal zoals het hoort’

“Het is geen zitfeest. Er mag gewoon gedanst worden. Geen afstand van elkaar. Geen testen voor toegang en geen vaccinatiebewijs. Lekker normaal zoals het hoort”, klonk het op de pagina van Tess. Ze doelde op het feest L’Exquisite x Ziggo Feel the vibes in Breda.

Jeroen van Schie, eigenaar van Insight Beach (de tent waar het feest wordt gehouden), benadrukt echter met klem dat het niet waar is wat Tess schrijft. “Ons concept is juist ontworpen om te kunnen voldoen aan de 1,5 meter-regels. Ik wil daarom benadrukken dat de informatie die rondging niet klopt. Je boekt op ons strand een bedje met je eigen groepje en je blijft op afstand van anderen. Daar zien wij op toe, samen met de hosts van het betreffende evenement en een professioneel beveiligingsbedrijf”, reageert Van Schie in het Algemeen Dagblad.

Organisator boos, Tess zegt sorry

Het feest is op 31 juli en er worden zo’n 100 bezoekers verwacht. De post van Tess irriteert de kroegbaas. “Dit soort dingen zijn niet te controleren. Wat deze dame schetst, is niet aan de orde.” Tess heeft inmiddels excuses aangeboden: “Hierbij zeg ik sorry voor mijn eerdere posts. Ook binnen de club wordt de 1,5 meter nageleefd. Het spijt me wanneer ik andere verwachtingen heb opgeroepen. Dit was niet mijn bedoeling.”

De betreffende post op Instagram.
Post Tess op Instagram, screenshot AD.