Love & Reality

Hoe leuk is dit: Videoland komt met The Real Housewives Amsterdam

The Real Housewives is in de realitywereld al erg lang een begrip, met name in Amerika. De serie zoomt in op rijke huisvrouwen en hun turbulente leventje. Bekende edities ervan zijn The Real Housewives of Atlanta, Beverly Hills, Miami, New Jersey, New York en Dubai. Binnenkort mogen we ook Amsterdam aan het rijtje toevoegen.

The Real Housewives Amsterdam

RTL heeft vandaag namelijk bekendgemaakt dat er gewerkt wordt aan een Amsterdam-editie, die in het najaar van 2022 op Videoland zal verschijnen. De hoofdrolspeelsters in de realityserie vol glitter en glamour zijn Cherry-Ann Person, Djamila Celina, Hella Huizinga, Kimmylien Nguyen, Maria Tailor, Sheila Bergeik en Susanna Klibansky.

De dames

Mogelijk komt met name Maria Tailor je wel bekend voor. Zij is namelijk eigenares van een eigen kledinglijn en is goed voor bijna 100.000 volgers op Instagram. Ongetwijfeld zal dat aantal in het najaar van 2022, na de release van The Real Housewives Amsterdam, nog verder gaan groeien. Cherry-Ann Person is de vrouw van de 69-jarige CEO van kledingwinkelketen Coolcat. Djamila Celina is DJ. Hella is weddingplanner voor bijna alle BN’ers, Kimmylien is eigenaresse van nagelstudioketen Universal Nails, Sheila is ontwerpster en Susanna zit in de kunsthandel.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Love Reality (@loverealitynl)