Love & Reality
Astleigh Rowan Married at First Sight

Married at First Sight dit jaar 20 (!!) weken lang

De slingers kunnen uit de kast worden getrokken, kaasplankjes uitgerukt en fleecekleedjes gepositioneerd. Married at First Sight is dit jaar namelijk extra lang! Moesten we vorige week het teleurstellende nieuws brengen dat er maar één aflevering per week is… Daar komt nu overheen dat het seizoen veel langer is dan afgelopen jaren!

Twintig afleveringen!

Begon in 2016 het programma met Peter van der Vorst als presentator met zeven afleveringen en vier koppels, langzaam is dit uitgebreid. De afgelopen twee seizoenen waren al zestien en vijftien afleveringen, met ieder zes koppels. In het zevende seizoen zullen er liefst zeven huwelijken plaats vinden. En dat wordt uitgesmeerd over twintig afleveringen! Dit laat trouwambtenaar Jeroen Smits weten in zijn blog.

Vijftien weken kennismaken

De koppels krijgen dan ook vijftien weken de tijd om elkaar goed te leren kennen, voor er een eindbesluit zal vallen of ze daadwerkelijk met elkaar getrouwd blijven. Carlo Boszhard heeft als presentator dan ook een druk seizoen, waarbij de hoop is dat er meer succes zal zijn dan de afgelopen jaren. Daarom is opzet ook iets gewijzigd, waarbij het programma direct start met het huwelijk en er meer focus ligt op het proces dat daarop volgt.

Van januari tot mei

Doordat er twintig afleveringen volgen zal Married at First Sight dit jaar van 4 januari tot en met 17 mei lopen. De afleveringen op Videoland lopen één week voor, dus daar zal de ultieme finale al te zien zijn op dinsdag 10 mei.

➡ Niets missen van Married at First Sight? Volg deze MAFS groep op Facebook!