Love & Reality

Hoe gaat het nu met Jefferson en Lize uit Temptation Island 2017?

Een van de meest spraakmakende koppels uit het Temptation Island-seizoen van 2017 bestond uit Jefferson en Lize. Vol goede moed gingen zij de ultieme relatietest aan, maar al vrij snel werd duidelijk dat ze het niet zouden gaan overleven als setje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door The Musthaves.nl (@themusthaves)

Lise (en Ken)

Jefferson balanceerde vanaf dag één op de grens met de extreem verleidelijke wulpse single Natasja, waar Lize recht in de armen van de muzikale ‘tarzan’ Ken liep. Uiteindelijk verlieten Lize en Ken het eiland zelfs samen, maar begin 2019 volgde helaas toch een breuk tussen hen. het liep spaak op het feit dat Lize samen wilde wonen, maar Ken dat (nog) niet zag zitten. Andere verwachtingen van een relatie, andere levensfases ook.

Vandaag de dag is de Brusselse beauty nog altijd vrijgezel en werkt ze als Flight Attendant bij TUI Airlines Belgium. Ook in haar vrije tijd pakt ze regelmatig het vliegtuig, voor zonvakanties in bijvoorbeeld Italië, Spanje of zelfs het verre Jamaica. Ze is ‘happyer than ever’, meldt ze, zo zonder Jefferson (of Ken) aan haar zijde.

jefferson en hannah hebben een relatie

jefferson-hannah-relatie-temptation-island

Jefferson (en Hannah)

Jefferson kreeg na Temptation Island een relatie met Hannah, die in 2017 op haar beurt meedeed aan Ex on the Beach. Ze kwam destijds echter amper in beeld. Inmiddels is Jefferson overigens net zo goed uit beeld verdwenen: hij heeft zijn Instagram-pagina verwijderd en ambieert duidelijk een leven buiten de spotlights. In 2019 gaven ze in een inteerview met Cosmopolitan het laatste digitale teken van leven.

Toen reageerden Jeffie en Hannah onder meer op de vraag of ze wel mee zouden willen doen aan Temptation Island? “Het is misschien wel opvallend dat twee mensen die beiden aan een tv-programma hebben meegedaan nu een relatie met elkaar hebben, maar onze karakters zijn gewoon een match. We zijn heel gelukkig hoe we nu zijn met elkaar, dus meedoen aan Temptation is niet iets wat nu op onze to-do list staat.” Of ze vandaag de dag nog steeds samen zijn is helaas niet te zeggen, omdat Jeff onvindbaar is op de sociale media en Hannah enkel een handjevol foto’s van zichzelf op Insta heeft staan.

➡ Niets missen van Temptation Island? Volg deze Temptation Island Facebook-groep!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Hannah Jacobs (@jacobs.hannah)

Hannah in EOTB 2017, het seizoen waarin de Terror Twins domineerden.