Love & Reality

Mandy van Gaalen maakt entree in Ex on the Beach: Double Dutch

Mandy van Gaalen heeft haar opwachting gemaakt in Ex on the Beach: Double Dutch. In aflevering 8 verscheen zij tijdens een feestje op het strijdtoneel als de ex van Dennis Roos. Ze stuurde gelijk een andere ex van Dennis, Olivia, naar huis.

Mandy van Gaalen in Ex on the Beach: Double Dutch

Mandy van Gaalen is 23 jaar. Een complete natural beauty is ze niet, want Mandy heeft haar lippen en borsten laten doen. “Ik ben heel lief en onschuldig, tot je me leert kennen. Dan ben ik een pittig type. Ik hou er wel van als jongens een beetje hardhandig zijn in de slaapkamer”, stelt ze zichzelf in duidelijke woorden voor.

Mandy in EOTB ex van Dennis

Mandy leerde Dennis kennen op een afterparty waar ze eerst heeft gezoend met zijn broer. “Ik ben absoluut niet naar Ex on the Beach gekomen voor de liefde. Ben je gek?” Dennis daarentegen heeft wel al een oprecht goede klik met de knappe Olivia, dus drama is zeker op komst.

Mandy stuurt Olivia weg

Sterker nog: de drama slaat in als een bom zodra Mandy vanwege haar ‘EXtra Power’ één van de exen van Dennis naar huis mag sturen. Ze kiest uiteindelijk voor de meest geduchte concurrent, Olivia. Zij moet dus de villa verlaten. Een veelbelovende entree van Mandy!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Met de komst van deze twee nieuwe exen is één ding zeker; de boel wordt flink opgeschud 💥 Welkom in de villa Mandy en Alessandro! #EOTBDD

Een bericht gedeeld door MTV Nederland (@mtvnl) op