Love & Reality

Love Island UK krijgt ‘special edition’ na canceling seizoen door coronacrisis

Onlangs werd bekend dat er in 2020 geen nieuwe editie van Love Island UK opgenomen kan worden, vanwege de teisterende coronacrisis. Uitwijken naar Spanje was simpelweg onmogelijk, en van in Engeland zelf opnemen werd uiteindelijk afgezien.

Spin-off Love Island UK

Maar de makers van Love Island UK komen wél met een alternatief, als ‘schrale troost’: oud-deelnemers gaan herinneringen ophalen door middel van het terugkijken van oude beelden uit hun LI-tijd. Een bron meldt aan de Daily Mail, geciteerd door Viva: “Miljoenen fans van Love Island zullen hier blij mee zijn. Zo krijgen ze alsnog hun Love Island fix. De spin-off zal een ‘trip down memory lane’ worden omdat de deelnemers hun beste én slechtste momenten zullen terugkijken. Hun reacties daarop zijn hoe dan ook vermakelijk.”

De speciale spin-off wordt in de zomer van 2020 op Videoland verwacht. Kijkers zullen dan onder meer Jamie & Camilla, die deze week aankondigden een kleine te gaan krijgen, weer terugzien. Of wat te denken van twee van de absolute publiekslievelingen aller tijden, Tommy Fury en Molly-Mae Hague?