Love & Reality

Het allesomvattende interview met Love Island UK’s Molly-Mae Hague

Ze wisten Love Island UK niet te winnen samen, maar vooral na afloop van de opnames ontpopten Molly-Mae Hague en Tommy Fury zich toch tot het meest geliefde koppel van seizoen 5 in Groot-Brittannië. Vandaag de dag zijn de twee beauty’s nog altijd een happy couple.

Business-move

In de Engelse media heeft Molly-Mae zich de laatste dagen over van alles uitgesproken. Zo geeft ze openlijk toe dat meedoen aan Love Island UK ‘puur een business-move’ was, waarmee ze veel extra bekendheid wilde opdoen. “Als ik heel eerlijk ben.. Ja, dat was inderdaad zo. Ik ging er heen met de gedachte dat het me weinig zou uitmaken of ik de ware liefde ga vinden of niet. Uiteindelijk vond ik wel de liefde. Want als je er niet actief naar zoekt, lukt dat juist wél!”

“Van alle meiden was ik de meest ‘chille’, als in: ‘Als het gebeurt, gebeurt het. Zo niet, dan heb ik in ieder geval een leuke ervaring gehad.’ Ik weet ook echt niet hoe ik ooit ben beland in de show. Ik ging op auditie en opeens werd ik gebeld: ‘Je zit er bij.’ Ik werd helemaal gek en vond het ook heel gek. Het was een very, very weird time voor mij.”

Doing bits in de villa

In de serie zelf is het nooit echt duidelijk gemaakt, en dus vragen fans zich vandaag de dag nog steeds af: hebben Tommy en Molly-Mae ‘de daad’ verricht in de villa? We weten nog wel dat Molly-Mae na een avond in de hideaway IT’S HUGEEE rondriep, en nu bevestigt de blondine dat dit inderdaad niet om Tommy’s onderarm o.i.d. ging. “Ja”, giechelt ze in haar Youtube-video. “We hebben het gedaan in de villa.” Weten we dat ook weer.

Kinderen en trouwen?

Tot slot vertelt Molly-Mae over mogelijke trouw- en kindjesplannen met Tommy. Die zijn er wel degelijk. Sterker nog: “Tommy zou me letterlijk morgen nog ten huwelijk vragen als ik hem de kans gaf, maar ik blijf tegen hem zeggen: ‘Laten we nog even wachten, want ik ben nog te jong.’ Maar: ooit gaat het wel gebeuren”, glundert ze.

“Het is iets waar we wel naar uitkijken, voor ooit in de toekomst.” Hetzelfde geldt voor het krijgen van kindjes. “Hopelijk gaat dat beiden spoedig gebeuren. Maar als ik zeg spoedig, bedoel ik niet volgende week al”, lacht Molly-Mae tot slot.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Happy 21st birthday my boy. I love you with my whole heart💛

Een bericht gedeeld door MOLLY-MAE (@mollymaehague) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Us on our one very cold, very windy walk of the day🌬🌬

Een bericht gedeeld door MOLLY-MAE (@mollymaehague) op