Love & Reality

De ex van Bachelorette-Gaby Blaaser deed mee aan Temptation Island

In The Bachelorette, dat vandaag op Videoland is begonnen, gaat Gaby Blaaser op zoek naar de ware liefde. De knappe blondine moet uit achttien mannen, in Zuid-Afrika, gaan kiezen met wie zij echt gelukkig zou kunnen worden.

Temptation-verleider Jaimy is ex van Gaby Blaaser

Om over de serie te praten schoof Gaby deze week aan bij de talkshow van Beau van Erven Doorens. Daar sprak ze ook nog kort over haar ex Jaimy Dorenbosch, die wij allemaal kennen als verleider uit Temptation Island. “Ik wist helemaal niet dat hij dat had gedaan. Toen ik het hoorde zei ik wel gelijk: ‘Dan ben jij niet het type man dat ik zoek’.”

‘Goed klaar met Gaby, einde verhaal’

Tussen Gaby en Jaimy liep het in ieder geval niet goed af. Na de breuk foeterde Jaimy over de Spangas-actrice: “Gaby is einde verhaal, daar ben ik goed klaar mee. Ik ben heel verliefd geweest op Gaby, maar dat is onderhand helemaal weg. Ik heb helemaal niks meer met haar. Ik wil echt niet zeggen dat ze slecht is of niet leuk, maar het is allemaal te snel gegaan. Ik denk dat het meer de naam Gaby Blaaser was waar ik op verliefd was dan op de persoon..”

Heeft Gaby liefde gevonden in Bachelorette?

Aan tafel bij Beau lijkt Gaby al te verklappen dat ze in ieder geval een nieuwe liefde heeft gevonden in The Bachelorette, want ze zegt – in verleden tijd dus -: “Ik ben heel lang alleen geweest.” Als Beau ook aankaart dat ze nadrukkelijk ‘geweest’ (dus nu niet meer) zegt, hapert Gaby: “Tja, dat mag ik eigenlijk helemaal niet zeggen..”