Love & Reality

Lie Meurs keert terug in Ex on the Beach Double Dutch

Lie Meurs keert terug in Ex on the Beach Double Dutch. Lie was één van de verleidsters in Temptation Island VIPS en deed al eens eerder mee aan EOTB. Dit keer kwam ze samen met Jamy Brands tevoorschijn in de villa.

Lie Meurs in Ex on the Beach Double Dutch

De echte realityserie-liefhebbers kennen Lie Meurs al. Het 26-jarige model uit het Belgische Neerpelt was namelijk al te zien in seizoen drie van Ex on the Beach Double Dutch All Stars. De Belgische schone ontpopte zich in de villa tot een graag geziene verschijning.

Lie verleidster in Temptation Island VIPS

“Ik denk dat mennen vooral op mij vallen door mijn blonde haren en lichte ogen en grote lippen. Ik zie er wel heel cute en innocent uit, maar ik heb toch wel een bad kantje”, vertelde Lie destijds al. Later deed ze ook nog eens mee aan Temptation Island VIPS, maar als verleidster wist ze niet al te veel indruk te maken.

 Lie is de ex van Temptation-Fabrizio

Niemand minder dan Fabrizio Tzinaridis is één van de exen van Lie. Niet heel gek, want diens andere ex-vriendin Pommeline Tillière heeft wel iets weg van Lie. Beiden zijn ze blond, hebben ze volle lippen en een prachtig lichaam dat versierd is met een groot aantal tattoos.

Fabrizio zullen we niet als ex van Lie gaan zien in Ex on the Beach Double Dutch, want hij heeft inmiddels al een behoorlijke tijd een relatie met de knappe Lotte. De vraag is dus wie wél achter deze kleine diva aan komen richting de villa in Thailand. Hoe dan ook mogen we de nodige drama verwachten!