Love & Reality

Jamy Brands keert terug in Ex on the Beach Double Dutch

Jamy Brands keert terug in Ex on the Beach Double Dutch. Eerder deed ze al mee als de ex van Harrie Snijders in het All Stars-seizoen, nu kwam ze samen met Lie Meurs het strand op.

Jamy Brands in Ex on the Beach Double Dutch

Het was al een tijdje geleden uitgelekt dat we Jamy Brands weer in Ex on the Beach zouden gaan verwelkomen. Haar tattoos werden herkend in de voorstukjes van de serie. Jamy en Lie kwamen samen onder mysterieuze maskers vandaan tijdens een duivels feestje in de EOTB-villa.

Jamy in Ex on the Beach Double Dutch All Stars

In de eerste aflevering van Ex on the Beach Double Dutch All Stars, waaraan Jamy Brands dus ook meedeed, dook Harrie Snijders gelijk met Esmee Ipema het bed in. Op de ochtend daarna kreeg de goedlachse Brabander te horen dat hij naar het strand moest: daar waar de exen aanspoelen.

Harrie hoopte dat hij niet gelijk een oude vlam op bezoek zou gaan krijgen, maar ook een schietgebedje mocht niet baten: het was de 22-jarige Jamy Brands die haar entree maakte.

Harrie liegt tegen Jamy over avontuurtje met Esmee Ipema

“Ik denk dat Harrie wel blij is om mij te zien, want hij heeft mij vorige week nog een berichtje gedaan om een film te gaan kijken. We kennen elkaar al een aantal jaar. In het begin was het nog wel serieus, maar ik raakte al snel afgeknapt op zijn jaloezie”, vertelt Jamy, geboren en getogen in ‘s-Hertogenbosch, bij haar aankomst.

“Ik krijg altijd heel veel aandacht van de mannen, dus het wordt even kijken welke het best op mijn lijstje past. Ik val op lang, breed en donker haar. Maar blond is ook oké. Ik kom gewoon op plezier te maken, met of zonder Harrie.” En dat lukte haar destijds prima!