Love & Reality

Lang Leve de Liefde Classic: Onenightstand, ‘onenigstand’

Kun jij je Dennis en Tatiana nog herinneren? Uit Lang Leve de Liefde? Zo nee, dan is het de hoogste tijd dat je de twee tortelduifjes in spe leert kennen, want ze lieten een onuitwisbare indruk achter! Want ‘onenightstand’, daar hadden ze nog nooit van gehoord…

Never have I ever

Halverwege april 2021 kwamen Dennis en Tatiana voorbij in de datingshow Lang Leve de Liefde. Ze speelden het welbekende kaartenspel met stellingen en vragen, ‘never have I ever’ dit keer. En daar werd aan toegevoegd: een onenightstand gehad!

Onenightstand

Oké, duidelijk zou je zeggen, maar niet voor deze twee LLDL-deelnemers. We nemen je mee terug! “Een ‘onenigstand’ gehad”, begint Dennis. “Wat is onenigstand?” “Dat je niet op één lijn ligt met iemand”, antwoordt Tatiana. Dennis: “Iedereen toch?” Tatiana: “O, wacht even…” Dennis: “Onenigstand gehad…” Tatiana: “Enigheidsstand?” Het woord wordt nog tig keer herhaald, steeds met een andere klemtoon, maar nooit de goede. Onenigheid? “Maar ik zie geen ‘heid'”, aldus Dennis.

Minuten later krijgt Tatiana opeens een ingeving: “Ah nee, ah nee. Het is onenightstand!” Dennis: “Wajo, wij zijn erg, man. Wajo, erg man.” Tatiana heeft het laatste woord: “Het is een onenightstand!”

Geen sprookje

Overigens werd er niet verlengd, dit liefdessprookje klapte uit elkaar. Zonder onenightstand! “Je bent voor het eerst een vrouw die ik echt niet kan peilen, man”, zei Dennis op het moment suprême. “Ik kan echt niet zien of je me leuk vindt, of je me niet leuk vindt, of je wilt verlengen. Maar ik zou jou wel beter willen leren kennen. Want ik zie wel dat je echt een leuke meid bent.” Dat gevoel was echter niet wederzijds… “Ik zal eerlijk tegen je zijn: ik voel geen klik op de manier waarvoor we hier zijn.” Finito!

➡ Niets missen van Lang Leve de Liefde? Word dan ook lid van deze Facebook-groep en klets gezellig mee!