Love & Reality

Spoiler alert: Dit is de winnaar van Prince Charming!

Vandaag is de grote finale van Prince Charming seizoen 3 op Videoland verschenen. Daarin namen goede vrienden Cyrano en Joey het tegen elkaar op in de strijd om het hart van prins Diego González-Clark. Spoiler alert: als je nog niet wil weten wie er heeft gewonnen, lees dan niet verder.

Dreamdates

De seizoensafsluiter zou natuurlijk geen seizoensafsluiter zijn zonder dreamdates die van werkelijk alle luxe en gemakken voorzien zijn. Eerst is het de beurt aan Cyrano. De start van hun 24 uur samen is ietwat ongemakkelijk, want als Diego één van zijn vele koffers opentrekt, vliegen de condooms door de kamer. Gelukkig kunnen de heren er wel om lachen samen. Vanaf het diner in de avond tot aan in bed wordt er gezoend door Cyrano en Diego. Tijdens de nacht komt er zelfs een shot voorbij van vuurwerk. Een hint dat er ook vuurwerk in bed is geweest? Ondertussen mag Joey – nietsvermoedend natuurlijk – FaceTimen met zijn thuisfront, moederziel alleen in de PC-villa.

Zorgen

Gelukkig is een dag later Joey zelf aan de beurt met een 24 uurs-date. Die begint op een boot, en het duurt niet lang tot zijn lippen die van Diego kruisen. In de avond wordt een klein bommetje gedropt als Diego zijn lichte zorgen uit over de wel héél hechte band tussen Joey en Cyrano. Joey benadrukt echter dat hij er alleen voor Diego zit. Wel twijfelt hij soms of hij wel volwassen genoeg is voor een vriend met een zoontje. Diego twijfelt daar echter níét aan. “Soms speels zijn is iets anders dan onvolwassen zijn”, luidt zijn uitleg. Later erkent Diego zelfs dat hij ‘een beetje verliefd begint te worden op Joey’.

Zuigzoen

Helemaal hotel de botel keert Joey een dag later terug naar de villa, waar Cyrano op hem wacht. Joey heeft echter iets opgemerkt: er zat een zuigzoen in de nek van Diego. “En die kan natuurlijk maar van één iemand zijn. Terwijl we hadden afgesproken om niets met elkaar te delen dat de ander zou kunnen kwetsen..” Tja, een zuigzoen blijft juist zitten en is effectief ‘bewijs’. “Mijn vertrouwen in Cyrano heeft daardoor wel een deukje opgelopen.”

De grote ontknoping

En dan is het tijd voor de grote ontknoping; de allerlaatste stropdassenceremonie. Diego geeft aan dat het een hele moeilijke keuze was, en hij erg lang na heeft gedacht, maar uiteindelijk met zijn hart heeft gekozen. En hij koos daarmee voor.. Joey! Met hem wil Diego verder. “Jij bent de rots die ik nodig heb. Ik denk echt de liefde te hebben gevonden in Prince Charming. Bij jou, Joey.” Volgende week gaan we er in een speciale reünie-aflevering met presentator Carlo Boszhard achter komen of hun relatie na de opnames stand heeft gehouden. Spannend!

➡️ Lees ook: Zijn Joey en Diego nog samen na Prince Charming seizoen 3?

➡ Niets missen van Prince Charming? Volg dan ook onze Facebook-groep over Prince Charming, Bachelor en Bachelorette!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)