Love & Reality

Koen in Love Island NL 2021 de gespierde Elvis-verrassing

Koen heeft in Love Island in aflevering 24 zijn entree gemaakt. Ter afsluiting van een hectische challenge kwam hij als verrassing uit een kartonnen busje, gehuld in een Elvis Presley-outfit en een piepklein slipje. Zijn missie: de ware liefde vinden.

Koen in Love Island NL 2021

Na een glibberige hindernisbaan met Loesje te hebben doorstaan stelde Koen zichzelf voor. Hij won gelijk de challenge en maakte indruk met zijn sixpack en looks in het algemeen. Koen is 28 jaar oud en komt uit Waalwijk. Voor het brood op de plank runt hij een eigen onderneming in lastechnisch advies.

“Ik ben naar Love Island gekomen om het grootste avontuur van mijn leven aan te gaan. Ik hoop oprecht met de liefde van mijn leven naar huis te gaan.” De gezellige Brabander heeft een zwak voor vrouwen die spontaan zijn, oprecht en eerlijk. “Al mag er ook best een stout randje aan zitten, want dat heb ik zelf ook!”

Love Island-Koen richt pijlen op Loesje

Nu Koen ‘wel genoeg meegemaakt heeft in zijn leven, is het tijd om iets serieus op te gaan bouwen’, erkent hij verder. Dat hij Loesje op zijn schouder nam voor de hindernisbaanchallenge is niet verwonderlijk, want hij heeft zijn pijlen in eerste instantie toch vooral op haar gericht. Deniz, die Loesje meenam uit Casa Amor, is dus gewaarschuwd.

Vakantieliefhebber

In zijn vrije tijd gaat Koen graag naar andere landen: van skiën in de sneeuw, tot aan chillen onder de zon in warme landen als Spanje, Portugal en zijn absolute favoriet: Curaçao. Nu is het hopen dat hij op Love Island een leuke vriendin gaat scoren die hem kan vergezellen tijdens de reisjes.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Koen | Love Island 2021 (@koen0093)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Koen | Love Island 2021 (@koen0093)