Love & Reality

Loesje Rambaldo in Love Island NL één van de Casa Amor-babes

Loesje Rambaldo heeft in Love Island middels Casa Amor haar entree gemaakt. Ze is vastberaden om de ware liefde te vinden in de serie, en is niet bang om daarvoor een andere dame in de weg te zitten.

Loesje Rambaldo in Love Island NL

Loesje Rambaldo is 26 jaar oud en komt uit Zandvoort. Ze studeerde op Facility Management op het Nova College en daarna nog Business en Economics op de Hogeschool van Amsterdam. Haar eerste job was als Sales Key Accountmanager bij kledingmerk Airforce, waar ze vijf jaar geleden begon, en vandaag de dag nog steeds werkt. Ook verdient ze centen als content creator, dus na Love Island kan ze geruisloos doorstromen in de wereld der influencers.

Loesje Rambaldo in Casa Amor

In Nederland heeft Loesje altijd erg veel moeite gehad met het zichzelf openstellen voor mannen, maar in de villa kán ze simpelweg niet anders straks, met meerdere knappe vrijgezellen om haar heen, en de wetenschap dat single blijven geen optie is als je in de serie wil blijven. “Hier heb ik dus de grootste kans om de liefde te vinden”, voorspelt ze.

FHM 500 en Manify hebben haar al gespot

Loesje staat dankzij haar oogverblindende looks al in de FHM 500, de lijst met de mooiste vrouwen van Nederland, in de categorie Influencers. Het platform schrijft over haar: “Had ook met haar achternaam ook zomaar een gracieuze Argentijnse topvoetballer kunnen zijn, maar Loesje is een rambo in sales. Met haar snode salestactieken knalt ze je a la Sly in z’n beste dagen zo omver.”

En ook de website Manify richtte de schijnwerpers al eens op de beauty. Aldaar valt te lezen: “Mevrouw Rambaldo heeft heerlijke Insta-feed waarbij je kan wegdromen. Tijdens het scrollen vergeet je even dat het vandaag ook gewoon een werkdag is. Met haar bloedmooie lichaam én heerlijke lichaam valt ze voor ons toch wel in de categorie droomvrouw.”

Het moge duidelijk zijn dat Loesje Rambaldo met haar uiterlijk altijd al goed in de smaak valt. Nu is het hopen dat het haar mede aan een man gaat helpen, op Love Island!