Love & Reality

Deniz Mollen in Love Island NL de redder van Rosa

Deniz Mollen is in Love Island NL 2021 een extra mannelijke versterking in de villa. Hij verscheen als date van Rosa Mol in aflevering 7, terwijl de blondine vlak daarvoor juist nog weggestuurd leek te worden.

Deniz Mollen in Love Island NL 2021

Deniz Mollen is 27 jaar en komt uit Eindhoven. Hij studeerde small business en retail management op de Fontys Hogeschool, maar joeg zijn andere grote droom na en is vandaag de dag professioneel ijshockeyer. Deniz is de doelman op het veld, bij de AHOUD Devils in Nijmegen. Eerder kwam hij al uit voor de Tilburg Trappers en de Eindhoven Kemphanen.

Ondertussen verdient hij ook nog een centje bij als model. In zijn vrije tijd gaat hij graag sporten om zijn strakke lichaam bij te houden, of gaat hij op vakantie naar een warmer land.

Love Island-Deniz van Turkse en Antiliaanse afkomst

Deniz is half Turks, kwart Antiliaans en kwart Nederlands: een heus cocktailtje, dus. Natuurlijk heeft hij qua looks van een vrouw wel zo zijn voorkeur, maar het belangrijkste vindt Deniz het dat het gewoon klikt. “Dat kan het maken of breken.”

Rosa een oude bekende

Opvallend detail is dat Deniz Rosa al een beetje kende, via zijn ex. “Ik was heel blij toen ik zag dat zij hier ook was. Ik zie dit als een mooie kans om haar beter te leren kennen, dus wie weet wat de toekomst kent.”

En ook Rosa vindt het leuk, ook al keken ze nooit op romantisch gebied naar elkaar. “Maar je weet maar nooit wat er hier gaat gebeuren!”

De deelnemers aan Love Island 2021: AliJimJobJoeyMinnMorrisNinaRosaRowennaYasminEsmeeCarlynFrancescoDenizDonny

➡ Niets missen van Love Island? Volg deze Love Island Facebook-groep!

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Love Island (@loveislandnl)