Love & Reality

Kijkers MAFS hekelen vriend van bruidegom: ‘Respectloze, vrouwonvriendelijke kwal’

Kijkers van de populaire en bijzondere datingserie Married at First Sight zijn niet bepaald te spreken over het gastoptreden van de vrienden van Astleigh, die gaat trouwen met Rowan. Met name de beste vriend van Astleigh, Rudi, krijgt er op de sociale media flink van langs, zo schrijft ook Superguide.

‘Vrouwonvriendelijk’

“Wat een respectloze kwal”, klinkt het onder meer. Als Rudi met Astleigh in de auto op weg naar de trouwlocatie zit wordt bijvoorbeeld op lichtelijk ordinaire wijze een huwelijksnacht omschreven. ‘Mannen onder elkaar, dus neem het met een korreltje zout’ zou je denken, maar veel kijkers vinden dat Rudi toch écht te ver gaat.

‘Dump hem!’

Zo maakt hij onder meer met de nodige handgebaren duidelijk wat hij van de huwelijksnacht van zijn kameraad verwacht. Op de sociale media levert het bakken kritiek op. “Astleigh, zoek andere ‘vrienden’ want waar je ermee wordt gezien wordt je ermee besmet!”

Tutoyeren

Even later noemt Rudi de moeder van Rowan ook nog eens vanaf moment één ‘je’. Zelfs het accent van Rudi frustreert de mensen thuis. Al met al lijkt de beste vriend van Astleigh weinig meer goed te kunnen doen bij de mensen thuis..

Een greep uit de reacties:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl)