Love & Reality
Rowan Astleigh Married at First Sight

Dit zijn Rowan en Astleigh uit Married at First Sight

Rowan en Astleigh doen mee aan Married at First Sight. De twee vormen het tweede koppel dat elkaar het ‘ja-woord’ zal geven. Ondanks dat de twee er allebei niet verkeerd uitzien, is het ze in het dagelijks leven nog niet gelukt om de perfecte partner te vinden. De wetenschappers hebben Rowan en Astleigh nu aan elkaar gelinkt. Dit zijn Rowan en Astleigh uit Married at First Sight.

Rowan Eckhardt uit Married at First Sight

Rowan Eckhardt is 27 jaar oud, Ze woont in Almere en is een zelfstandige vrouw. Ze heeft het prima naar haar zin met haar drie vissen en konijn, maar toch ontbreekt er nog iets. Ze zou haar leven graag delen met een leuke man, maar alleen als het een aanvulling is. In het dagelijks leven is Rowan veel met haar werk bezig. Ze is werkzaam als digital marketeer en aardig ambitieus, al vindt ze het wel belangrijk dat ze ook tijd overhoudt om leuke dingen te doen.

Rowan is niet voor niets dol op feestjes en festivals. Als Rowan niet aan het werk of feesten is, dan is ze waarschijnlijk aan het sporten. Ze is regelmatig in de sportschool te vinden en houdt ook van skeeleren. De experts hebben Rowan gekoppeld aan Astleigh.

Astleigh van Emden in Married at First Sight

Astleigh is door de experts uitgekozen als perfecte match voor Rowan. Astleigh is 33 jaar oud en geboren en getogen in Zoetermeer. Hij heeft een groot huis en een grote vriendengroep. Wat Astleigh nog niet is gelukt, is een leuke dame vinden. Hij legt zijn lot nu in de handen van de wetenschap en hoopt dat het de experts wel is gelukt om een leuke match te vinden.

Astleigh werkt vandaag de dag als chauffeur bij een bedrijf dat keukenaccessoires verkoopt. Vroeger was dat wel anders. Al op zijn achttiende ging hij het leger in. Daar heeft hij het 9,5 jaar volgehouden en vooral ook erg veel geleerd. Die dingen neemt hij tegenwoordig ook mee in zijn leven. Zo wil hij niet klagen over kleine dingen in het leven. Astleigh is gematcht aan de altijd positieve Rowan. Rowan en Astleigh zijn te volgen in Married at First Sight seizoen 7.

➡ Niets missen van Married at First Sight? Volg deze MAFS groep op Facebook!

➡ Lees ook: Zijn Rowan en Astleigh uit MAFS nog samen?