Love & Reality

Lisa en Jay met grond gelijk gemaakt na optreden in NPO-serie: “Kan iemand ingrijpen!?

Lisa Sace en haar vriend Jay Zwarts verschenen begin deze week in de NPO-serie Wat Een Stel, waarin tien koppels gevolgd worden vanwege een bepaalde keuze die ze moeten gaan maken. In Lisa en Jay hun geval de keuze: gaan ze aan kinderen beginnen?

Kinderwens

Lisa wil dat al wel (‘Als ik Jay zo zie, met de baby, krijg ik vlinders in mijn buik’), Jay nog niet. Kijkers van de serie zijn op Twitter kraakhelder: de twee zijn absoluut nog niet klaar voor het stichten van een gezinnetje.” Iets met eerst volwassen worden voor je zelf aan kinderen begint”, is de duidelijke boodschap.

‘Zelf nog kinderen’

In de serie zien we onder meer hoe Lisa niet eens een flesje aan een baby kan geven. “Aaaaaah, ze spuugt Het stinkt echt heel erg!”, klinkt het, terwijl ze de baby snel aan Jay doorgeeft. Voor laatstgenoemde is een luier verschonen dan weer onhaalbare kaart; hij gaat bijna over zijn nek. Letterlijk.

➡ Niets missen van Ex on the Beach Double Dutch? Volg deze Ex on the Beach groep!

Een greep uit de reacties:

https://twitter.com/llovinglove/status/1481022030975840257?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1481022030975840257%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.superguide.nl%2Fnieuws%2Fkijkers-verbaasd-door-lisa-en-jay-uit-wat-een-stel-word-zelf-eens-volwassen-voor-je-aan-kinderen-begint-nieuws