Lotte van Leeuwen deelneemster Love Island

Lotte van Leeuwen is één van de singles die meedoen aan Love Island. De knappe blondine vindt het de hoogste tijd voor een serieuze relatie, en gaat onder de Spaanse zon op zoek naar haar ware.

Lotte van Leeuwen in Love Island

Lotte is 22 jaar en geboren en getogen in Amstelveen, maar tegenwoordig woont ze in hoofdstad Amsterdam. Ze is erg sportief aangelegd. Zo deed ze al meerdere keren mee aan de Dam tot Damloop en is ze lang professioneel tennisster geweest, op een behoorlijk hoog niveau. Daar zette ze haar studie zelfs (tijdelijk) op stop voor.

Lotte van Leeuwen was professioneel tennisster

Op de tennisbaan ligt dus absoluut haar hart, maar door datzelfde tennis heeft ze haar hart nog niet aan een geschikte man kunnen geven. Ze had simpelweg weinig vrije tijd en liep de ware nog niet tegen het lijf, ook al is ze naar eigen zeggen ‘een grote flirt’.

Lotte valt op mannen die net als haarzelf een strak lichaam hebben, en een stralende glimlach. Grote afknappers zijn arrogantie en egocentriciteit. “Dan heb ik al geen eens zin meer om met hem te praten.” Voor haar ‘mag Love Island best een spelletje worden, maar dan wel eentje die ze zelf wint’.

Lotte van Leeuwen in FHM500

De kans is natuurlijk groot dat veel mannen hun pijlen op Lotte gaan richten, want ze is een schitterende verschijning. Niet voor niets deed ze het in 2018 nog heel erg goed in de categorie ‘sporters’ van de FHM500: een ranglijst voor de knapste vrouwen van Nederland.

Het is overigens niet zo dat Lotte al haar hele leven vrijgezel is: tot twee maanden voor de opnames had ze namelijk nog een relatie. Al was die van korte duur, en daarvoor was ze ruim 2,5 jaar lang vrijgezel. Veel liever is Lotte van Leeuwen samen met een leuke gozer, en daarom wensen wij haar veel succes in Love Island 2019!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

🌺🌺🌺

Een bericht gedeeld door Lotte van Leeuwen (@lottleeuw) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Summer please.. 😫🤭

Een bericht gedeeld door Lotte van Leeuwen (@lottleeuw) op