Love & Reality

Kayli Aerts in Temptation Island: Love or Leave als extra verleidster

Kayli Aerts is de extra verleidster in Temptation Island: Love or Leave. Ze kwam in aflevering 3 met een indrukwekkende dans binnen en verving daarmee de door de heren weggestuurde Carré Albers.

Kayli Aerts in Temptation Island: Love or Leave

Kayli Aerts is 29 jaar en komt uit Goirle, in de provincie Noord-Brabant. Ze is danseres en lifecoach, waarin ze een eigen bedrijf heeft opgericht: Your Moves NL, dat te boeken is voor onder meer dansworkshops en zelfs twerklessen. We hebben dan ook een donkerbruin vermoeden dat Kayli haar swingende lichaam met enige regelmaat in de strijd gaat gooien om indruk te maken op Sonny, Sorelis, Marco en Gregory.

Dat deed Kayli dan ook gelijk bij haar entree in de villa al, en dat sprak de mannen wel aan. Sonny roemde ‘haar energie’, Sorelis vond dat ze ‘als een raket binnen kwam’. De knappe blondine staat open voor een relatie, maar heeft wel een eis: er moet diepgang in de relatie zitten. “Als die er niet in zou zitten, zou ik dat heel erg vinden.”

Kayli uit Temptation Island is danseres

Zelf richt Kayli haar pijlen met name op Sonny. “Hij heeft dat spirituele heel erg. Hij begrijpt de wereld op dezelfde manier als ik. Ik heb veel zin om dit avontuur aan te gaan, en sta altijd open voor een betere connectie.”

Hoe ze die wil gaan creëren bij Sonny is geen geheim: “Je moet hem gewoon veel aandacht geven.” Wij zijn alvast razend benieuwd of die werkwijze inderdaad zal gaan slagen bij de vriend van Jaydi!

Geplaatst door Kayli Aerts op Zondag 26 juli 2020

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Perry Wanrooij 📸 (@perrimage)