Love & Reality

Carré Albers in Temptation Island: Love or Leave als verleidster

Carré Albers is in Temptation Island: Love or Leave te zien als verleidster, waarin zij als vrijgezel op zoek gaat naar het antwoord op de vraag of één van de deelnemende heren beter bij haar past, dan bij diens huidige partner.

Carré Albers in Temptation Island: Love or Leave

De opzet van Temptation Island is dit jaar iets anders: in het komende Love or Leave-seizoen zijn de singles ook echt singles, en niet verleiders: ze zijn oprecht op zoek naar de ware liefde, en zullen dus niet gaan inzetten op pure lust om de mensen uit de koppels te verleiden.

Aan het einde van de rit zullen de deelnemers dan moeten gaan kiezen of ze doorgaan met hun huidige partner, naar één van de singles switchen of misschien zelfs zelf wel als vrijgezel door willen.

Carré is actrice in Vakkenvullers, Fitgirls

Carré Albers is een 25-jarige druktemaker uit Amsterdam. De blondine ‘praat graag’, zo erkent ze op haar profielpagina bij RTL, en wil met haar gladde praatjes nu eindelijk eens haar droomman binnen halen. Haar centen verdient ze als stemactrice en actrice.

Carré is al te zien geweest in meerdere Youtube-series van NPO3, waaronder Vakkenvullers, Fitgirls en De Slet van 6VWO. Het leverde haar op Instagram al meer dan 36.000 volgers op en dat zal door haar deelname aan Temptation Island, op de nationale tv, natuurlijk nog veel meer gaan worden.

Verder krijgt ze dankzij haar indrukwekkende looks steeds meer klussen als model, en leeft ze als vegetariër. Geen vlees voor de knappe Carré Albers dus. Behalve misschien het mannelijke vlees op Temptation Island dan misschien, want Carré is helemaal klaar voor de liefde. Succes!