Love & Reality

Julia Müller verleidster in Temptation Island VIPS

Julia Müller behoort tot de dertien beeldschone verleidsters van Temptation Island VIPS. Zij moet samen met haar collega’s de hoofden van deelnemers Fabrizio, Quentin, Thomas en Damian op hol gaan brengen.

Julia Müller verleidster Temptation Island VIPS

Julia Müller is 21 jaar en woont in Arnhem. Ze houdt erg van de zon, feesten en reizen: zo is ze al in onder meer Noorwegen, Salzburg (Oostenrijk), Berlijn en Parijs geweest. Julia wordt voorgesteld als ‘erg stoer en zelfverzekerd’, en dat blijkt ook wel uit haar werk: de knappe blondine heeft namelijk jarenlang op Curaçao gewoond voor haar werk bij.. de Koninklijke Marine. Als dat niet stoer is.

Julia Müller jarenlang op Curaçao voor haar werk bij de Marine

Naar verluidt wist ze met haar volle lippen, fraaie tatoeages en roze haarlokken al een heel leger aan mariniers om haar vingers te winden. Dat belooft dus nog wat voor het avontuur in Temptation Island VIPS.

Julia Müller gespot met deelnemer Fabrizio Tzinaridis

De voortekenen zijn alvast positief met het oog op een succesje in de villa, want Julia werd onlangs nog op het strand gespot met deelnemer Fabrizio Tzinaridis. Ze lagen met zijn tweeën aan de waterkant en hadden het duidelijk erg gezellig samen.

Het zou er dan ook op kunnen wijzen dat Fabrizio zijn Pommeline Tillière heeft ingeruild voor de beeldschone Julia. Al dichten we ook mede-verleidster Lie Meurs, die al eens een relatie heeft gehad met Fabrizio, een goede kans toe. We gaan het zien!