Lie Meurs verleidster in Temptation Island VIPS

Lie Meurs is één van de verleidsters in Temptation Island VIPS. En ze is gelijk één van de meest ophef veroorzakende van allemaal, met een verleden bij Ex on the Beach!

Lie Meurs verleidster Temptation Island VIPS

De echte realityserie-liefhebbers kennen Lie Meurs al. Het 25-jarige model uit Neerpelt was namelijk al te zien in seizoen drie van Ex on the Beach Double Dutch All Stars. De Belgische schone ontpopte zich in de villa tot een graag geziene verschijning.

“Ik denk dat mennen vooral op mij vallen door mijn blonde haren en lichte ogen en grote lippen. Ik zie er wel heel cute en innocent uit, maar ik heb toch wel een bad kantje”, vertelde Lie destijds al. Die pluspunten moeten er nu dus voor gaan zorgen dat ze één van de mannelijke deelnemers aan Temptation Island VIPS weet te verleiden.

Ophef rond verleidster Lie en deelnemers Quentin en Channah

Op voorhand lijkt het er op dat ze vooral bij Quentin Jarret wel in de smaak valt. Een kleine twee weken voor de start van het seizoen op Videoland waren er op de Instagram-pagina van Lie namelijk beelden te zien waarop ze in haar nek werd gelikt door de getinte spierbundel.

Dat zorgde al voor een enorme hoeveelheid ophef; vriendin Channah reageerde woest en schreef onder meer ‘EXIT!’ en noemde Lie ‘onbetrouwbaar, terwijl ze haar juíst zo hoog had zitten’. Dat belooft dus nog veel drama.

Verleidster Lie is de ex van deelnemer Fabrizio Tzinaridis

Maar niet alleen Quentin heeft wel een zwak voor Lie, want een andere deelnemer had in het verleden zelfs een relatie met de kleine tattoo-koningin: niemand minder dan Fabrizio Tzinaridis. Niet heel gek, want diens huidige vriendin Pommeline Tillière heeft wel iets weg van Lie. Beiden zijn ze blond, hebben ze volle lippen en een prachtig lichaam dat versierd is met een groot aantal tattoos.

Het zal voor Fabrizio dan ook een behoorlijke klus worden om de avances van Lie te gaan weerstaan, in de Thaise villa. Er gingen al de nodige geruchten dat Fabrizio en Pommeline het seizoen niet samen overleefd hebben. Mogelijk heeft Lie Meurs daar alles mee te maken!