Joshua Feytons in Ex on the Beach Double Dutch All Stars

Joshua Feytons is de verrassende extra deelnemer in Ex on the Beach Double Dutch All Stars. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen kwam hij plots uit de zee opgedoken.

Joshua Feytons in Ex on the Beach Double Dutch All Stars

De eerste negen deelnemers van de special editie van EOTB waren al snel bekend gemaakt, maar later onthulde MTV met een mysterieuze video dat er nog een extraatje onderweg was naar de enorme villa. Kenners vermoedden dat het Joshua ging zijn, en niets bleek minder waar.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MTV Nederland (@mtvnl) op

Joshua Feytone in Temptation Island 2018

Joshua Feytons is bekend geworden als verleider in Temptation Island 2018. De knappe Belg dook er het bed in met Megan Desaever, die toen nog een relatie had met de veelbesproken Kevin Malengier.

Joshua mocht gelijk met Sharon Ipema op date, maar hij had duidelijk nog wat moeite met het hoge tempo waarop de helft van de befaamde tweeling op handelt. Sharon wilde aan het einde van de date bijvoorbeeld graag zoenen, maar daar wilde Joshua nog even mee wachten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MTV Nederland (@mtvnl) op

Yasmine Pierards dolblij met komst Joshua Feytons

Ongetwijfeld is het voor hem even wennen aan de gewoontes bij Ex on the Beach, maar wel werd duidelijk dat Joshua eigenlijk al gelijk in de smaak viel bij de andere deelnemers. Zowel bij de mannen als bij de vrouwen. Voornamelijk collega Temptation-verleider Yasmine Pierards was dolenthousiast over de komst van Joshua, want de twee kenden elkaar al goed.

Overigens heeft Joshua na zijn spraakmakende optreden in Temptation Island vorig jaar allesbehalve stilgezeten. Zo verscheen hij al eens in Adam Zoekt Eva VIPS, al deed hij dat vooral omdat hij zijn droom omtrent een acteercarrière een boost wilde geven.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door RTL 5 (@rtl5) op

Joshua in Adam Zoekt Eva VIPS

“Mijn grootste betrachting is om te acteren in een serie of film”, reageerde hij in gesprek met het Belgische Het Laatste Nieuws. “Dat ligt me enorm en elke stap die ik onderneem, ook al is het een realityshow, brengt me dichter bij die droom. Je moet naam maken in het wereldje en ik wil geen eendagsvlieg zijn. Televisiemakers zullen zien dat ik een positief persoon ben die hard werkt. Hopelijk krijg ik daardoor in de toekomst betere jobs.”

Tot slot kwam ook de broer van Joshua, Ashley, vorig jaar in de spotlights toen de media uitvogelden dat hij misschien wel net zo knap is. De ouders van de twee hebben duidelijk iets goeds gedaan, iets meer dan twintig jaar geleden.

Ongetwijfeld zullen Ashley, papa en mama de komende weken iedere zondag aan de buis gekluisterd zitten. Hun Joshua Feytons beloofde namelijk ‘extra spektakel, extra feest en extra seks’ met zijn verrassende komst als tiende deelnemer aan Ex on the Beach Double Dutch All Stars. Zet hem op, Joshua!