Love & Reality

Hugo Ras in Ex on the Beach: Double Dutch de piepjonge versterking

Hugo Ras heeft in Ex on the Beach: Double Dutch zijn entree gemaakt. De pas 19 jaar jonge casanova kwam als de ex van Lesley Versprille uit het water en maakte gelijk duidelijk dat hij voor de lust naar de villa is gekomen.

Hugo Ras in Ex on the Beach: Double Dutch

Hugo Ras heeft drie maanden lang met Lesley gescharreld, maar dat is gestopt nadat hij weigerde om ook een keer háár kant op te komen. Aangezien Hugo zelf geen auto/rijbewijs had moest Lesley hem telkens oppikken in Den Haag, meenemen naar haar eigen huis in Rotterdam en daarna weer thuis afzetten.

EOTB-Hugo de ex van Lesley

Doordat Hugo geen zin had om met de scooter richting Rotterdam te gaan kregen ze ruzie en schold hij haar de huid vol. Er zit dan ook geen toekomst tussen hen in, Hugo komt vooral om zijn vizier op de andere meiden te richten.

Desondanks eindigt hij op zijn eerste nacht in de villa wel gelijk in de Love Mansion met zijn oude vlam Lesley, de bloemetjes werden flink buiten gezet. Hugo, die dit jaar nog in de top tien eindigde bij de modellenwedstrijd Mister of the Netherlands, werd echter niet door iedereen even leuk verwelkomd.

Jongste deelnemer ooit?

Zo werden er grapjes gemaakt over dat hij ‘zijn schooltas vergeten was’, gezien zijn nog prille leeftijd (19). Maar daar trekt Hugo zich niets van aan; hij komt om te vlammen naar Ex on the Beach: Double Dutch, daar kan ook bijvoorbeeld de ruim elf jaar oudere Sander van Vliet, de oudste van het stel, hem niet van weerhouden. Jong geleerd is oud gedaan!

➡ Niets missen van Ex on the Beach Double Dutch? Volg deze Ex on the Beach groep!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MTV Nederland (@mtvnl)