Tommy Fury doet mee aan Love Island UK

Tommy Fury is één van de singles die op Love Island UK hopen hun droomman- of vrouw tegen te gaan komen. Tommy is het jongere broertje van Tyson Fury, die in 2015 nog kampioen zwaargewicht-boksen werd door Wladimir Klitschko te verslaan.

Tommy Fury in Love Island UK

Tommy Fury is een twintigjarige bokser uit Manchester. In de industriestad liep hij zijn ideale partner op relationeel gebied nog niet tegen het lijf, en dus waagt de spierbundel nu een poging op Love Island UK.

Tommy Fury omschrijft zichzelf als een ‘eerlijk, charmant en charismatisch persoon’. “Ik kan makkelijk opschieten met anderen en kan niet wachten de rest te leren kennen.” Dat geldt ook voor de andere mannen in de villa: Tommy hoopt dat hij een ‘bromance’ zoals Chris en Kem in het vorige seizoen kan krijgen met één van de andere boys.

“Ik zal een tijdje met deze mensen moeten gaan leven, dus het zou leuk zijn om ook zo’n bromance te krijgen, naast een ‘echte’ relatie natuurlijk!”

Love Island-Tommy broertje van bokskampioen Tyson Fury

Op Love Island hoopt Tommy Fury zijn eigen Ariana Grande (‘zij is geweldig!’) te kunnen strikken. “Ik wil een vrouw waardoor ik iedere ochtend ga denken: ‘Jij bent adembenemend, i’m so lucky’ als ik naast haar wakker wordt.”

“Ik wil niet eens de neiging meer hebben om naar andere dames te kijken, zelfs al lopen er duizenden voorbij. Ik zal niet eerder settelen dan wanneer dát het geval is.”

Zelf is Tommy als professioneel bokser natuurlijk vaak in de sportschool te vinden, maar hij benadrukt gelijk dat het ‘niet erg is als zijn vrouw wel van een goed glas wijn en McDonald’s houdt’. “Zolang ze maar een leuke persoonlijkheid heeft en we goed kunnen kletsen.”

Love Island UK-Tommy zou geen probleem hebben met seks op tv

Tot slot erkent Tommy alvast dat hij er niet voor terug zou deinzen op seks op televisie te hebben. “Als het moment er is, en je voelt een fysieke klik.. Waarom dan niet? Al moet je natuurlijk wel zo veel mogelijk verbergen onder de dekens”, lacht hij tot slot. Good luck, Tommy!