Love & Reality

Gwindo in Love Island NL 2021 in Hideaway verstopte hunk

Gwindo is in Love Island vanaf aflevering 26 te bewonderen. Hij lag als verrassing in de hideaway klaar voor Loesje en ging daarna ook nog op date met Nina. De grote vraag is of hij bij één van hen, of bij een andere dame, de ware liefde gaat vinden op Love Island.

Gwindo in Love Island NL 2021

Gwindo is 21 jaar. Qua looks (lees: kapsel), energie en manier van praten heeft hij wel wat weg van Ronnie Flex, dus het zal je vast ook niet verbazen dat Gwindo rapper is. Hij is onder meer regelmatig te beluisteren op Level TV. Op zijn Instagram-pagina zien we dat hij naast rapper ook ondernemer én designer is. Een bezige bij dus, met talent op meerdere gebieden.

Love Island-Gwindo is rapper

Qua karakter omschrijft Gwindo zichzelf als ‘volhardend’: als hij een doel heeft, gaat hij daar recht op af. Niet linksom of rechtsom, maar rechtdoor. Een dame ‘stelen’ van een andere heer doet hij dan ook lachend, als het moet.

Hij valt in eerste instantie op zelfverzekerde vrouwen, maar wel vrouwen die stiekem ook een zachte, lieve kant hebben. “Jezelf kwetsbaar op durven stellen, maar toch ook weten waar je heen wil in het leven, en een plan klaar hebben liggen.” In dat plaatje past Gwindo zelf ook perfect.

Op date met Loesje en Nina

Verder schaart Gwindo zich achter het motto ‘uiterlijk straalt, innerlijk bepaalt’. Een uitspraak die we wel vaker hebben gehoord op Love Island dit seizoen, dus dat komt goed uit. Zijn date in de hideaway met Loesje verliep vlekkeloos, maar omdat zij nog met Koen in een koppel zit besloot ze om niet gelijk de nacht met Gwindo door te brengen in het romantische liefdeshokje. Daarna babbelde de nieuwkomer ook nog even met Nina, maar die zit reeds rotsvast in een koppel met Paulo.

Het wordt voor Gwindo dus nog best even zoeken en zijn plekje vinden, maar gezien zijn sociale kwaliteiten en tomeloze energie gaat dat vast goedkomen. Nu hopen dat het ook de ware liefde op gaat leveren in Love Island!