Love & Reality

Nina Irambona in Love Island NL 2021 de bloedmooie Afrikaanse Miss

Nina Irambona behoort in Love Island NL 2021 tot de tien startende singles die op zoek zijn naar liefde. Met haar looks haalde ze al meerdere missverkiezingen binnen, maar haar droomman laat nog altijd op zich wachten. Dat moet in de villa onder de Spaanse zon gaan veranderen.

Nina Irambona in Love Island NL 2021

Nina Irambona is 23 jaar en verdient haar brood als model. Dat gaat bijzonder goed, want tot op heden won ze al de titels Miss East Afrika The Netherlands en The Face of Melanin Wonder. Nadat de in Heemskerk geboren beauty met roots in Burundi in 2018 die eerste titel won, jubelde ze in het Noord-Hollands Dagblad: “Ik ben superblij dat het me gelukt is deze wedstrijd te winnen ongeacht kleur, ras of geloof.”

“Met een positieve spirit wil ik andere vrouwen inspireren. Niet alleen donkere vrouwen, maar alle vrouwen.” Ongetwijfeld zal ze dit tijdens Love Island ook weer willen gaan doen.

Love Island-Nina van Burundese afkomst

Als klein meisje droomde Nina Irambona al van een toekomst als model. “Ik was twee jaar toen ik naar Nederland kwam, dus weet ook niet beter. Ik vluchtte met mijn moeder naar Nederland vanwege de burgeroorlog van de Hutu en Tutsi destijds in Burundi in Afrika. Aangekomen in Nederland belandden wij in Friesland. Later vertrokken wij richting het westen van Nederland en zo kwamen wij in Heemskerk terecht”, legde ze al eens uit op Rodi.nl.

“Ik wil graag wat terugdoen voor Burundi. Ik denk aan het bouwen van een boardingschool voor kinderen van rijk tot arm. ‘No diversity’ is mijn motto. Waar we begonnen zijn met 50 leerlingen is nu uitgegroeid tot 300. Dankzij veel hulp van familie, we doen het samen. Als Miss heb je een voorbeeldfunctie, want je zet je in voor goede doelen. De bouw van de boardingschool past er, wat dat betreft, goed bij.”

Veel succes, maar nog geen liefde

Dat zijn allemaal schitterende, inspirerende levensdoelen. Maar op Love Island gaat Nina Irambona zich natuurlijk allereerst richten op het scoren van haar droomkerel. Kom bij haar tijdens een date niet aan met oesters en champagne: aangezien ze altijd al heeft moeten leven volgens de ‘modellenregels’, maak je Nina nu juist blij met een patatje en een bamischijf! Ze valt op eerlijke, geïnteresseerde mannen waarmee ze kan lachen en die helpt om haar dromen na te jagen. Heel veel succes, Miss Nina!

De deelnemers aan Love Island 2021: AliJimJobJoeyMinnMorrisNinaRosaRowennaYasminEsmeeCarlynFrancescoDenizDonny

➡ Niets missen van Love Island? Volg deze Love Island Facebook-groep!

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Love Island (@loveislandnl)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ‘ | (@eves_fashion)