Love & Reality

Gullusen Özcelik in Ex on the Beach: Double Dutch de pittige nieuwe ex

Gullusen Özcelik verscheen in Ex on the Beach: Double Dutch aflevering 8 uit de rook en schijnwerpers als de kersverse versterking. Ze is de ex van Hakan Akbulut, die een week eerder op vrijwel identieke wijze zijn entree maakte in EOTB.

Gullusen Özcelik in Ex on the Beach: Double Dutch

“Dacht je mij nou echt te kunnen blokken?” Met die woorden kwam Gullusen Özcelik in Ex on the Beach: Double Dutch een feestje verstoren, door vanuit de rook en schijnwerpers als een duiveltje uit een doosje tevoorschijn te komen. “Ik weet je heus wel te vinden”, zei de Amsterdamse fitness influencer tegen haar ex Hakan.

EOTB-Gullusen is de ex van Hakan

De 29-jarige Gullusen geeft zelf verder aan dat ze er ‘misschien wel uitziet als een poppetje, maar er dan wel één is met een hoog temperament’. Iedereen in de villa is dus gewaarschuwd. Al komt Gullusen in principe absoluut niet voor drama, want ze heeft een heel ander doel: Hakan voor zich terug winnen!

“Ik hou van aandacht, ik hou van zien en gezien worden. Een jaloers type ben ik niet. Of nee, dat lieg ik”, lacht ze. Verder omschrijft Gullusen zichzelf als ‘een knappe én intelligente vrouw: i’m the beauty and the beast’, stelt ze vol zelfovertuiging.

Missie Gullusen: Hakan terugwinnen

Op haar zij pronkt een tattoage van de tekst ‘Till The End’, dat was haar zinnetje met Hakan samen. De romance liep echter keihard spaak nadat Gullusen vreemd was gegaan; ze zoende met een jongen die Hakan ook kende, en werd, hoe pijnlijk, op heterdaad door Hakan zelf betrapt.

De spierbundel zelf lijkt dan ook niet per se open te staan voor een nieuw begin met Gullusen, al gaat zij niet zomaar opgeven. Ze komt naar Ex on the Beach: Double Dutch om Hakan terug te winnen, en stopt pas als dat gelukt is. Succes, Gullusen!

➡ Niets missen van Ex on the Beach Double Dutch? Volg deze Ex on the Beach groep!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MTV Nederland (@mtvnl)