Love & Reality

Hakan Akbulut in Ex on the Beach: Double Dutch de dansleraar als grote verrassing

Hakan Akbulut is in Ex on the Beach: Double Dutch als grote verrassing de nieuwe versterking van de groep. In aflevering 6 gaf hij de heren nog dans- en striples, maar in aflevering 7 kwam hij uit de rook tevoorschijn als extra single.

Hakan Akbulut in Ex on the Beach: Double Dutch

Een tijdje werd er gedacht dat het Harrie Snijders was die zich verhulde achter de rook, maar het was dus niemand minder dan Hakan Akbulut (29). Na de les te hebben gegeven aan de heren keek hij stiekem vanaf het dak toe hoe zij de lessen in praktijk brachten, vervolgens gaf Hakan zijn eigen showtje en nam hij onder meer Sem, Imke en Jorney op zijn schouders.

De gespierde Hakan werkt, niet geheel verrassend, als stripper/Chippendale en ‘geeft vrouwen wat ze thuis níét krijgen’, zo vertelt hij zelf. Naar eigen zeggen is hij verder ‘geen pleaser, maar wel een teaser’.

De man in de rook

Hij valt op vrouwen met inhoud, en dan bedoelt hij niet gespreksstof. Een hekel heeft hij aan vreemdgaan; als iemand dat bij hem flikt, is het gelijk klaar. “Het is heel simpel: zodra je spuugt, lik je spuug niet op. En zodra je hebt gepoept, pak je je drol ook niet op. Ciao, adios”, legt hij uit. Juist.

EOTB-Hakan in Lang Leve De Liefde

Mogelijk ken je Hakan al van de televisie, want in het verleden deed hij reeds meerdere keren mee aan Lang Leve De Liefde. Hij had er een mislukte match, én een geslaagde, maar ook die laatste leverde dus geen relatie op.

De lifestyle influencer, beste vriend van Temptation Island-ster Jaimy Doorenbosch, zit in zijn vrije tijd veel in de sportschool en dat is te zien ook aan zijn imposante fysiek. Met name Sem de Coninck, de ex van Dusty, ziet het wel zitten in hem. Het belooft dan ook nog een spetterende tijd voor Hakan te worden in Ex on the Beach: Double Dutch.

Niets missen van Ex on the Beach Double Dutch? Volg deze Ex on the Beach groep!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MTV Nederland (@mtvnl)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door we run things (@werun_things)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Modaman.style (@modaman.style)