Love & Reality

Joao da Silva in Ex on the Beach: Double Dutch Braziliaanse hunk

Joao da Silva behoort in Ex on the Beach: Double Dutch tot de groep van acht bloedmooie vrijgezellen. Hij is – naar eigen zeggen – de eerste Braziliaan in ‘onze’ EOTB en wil zich dan ook van zijn beste kant gaan laten zien in de villa.

Joao da Silva in Ex on the Beach: Double Dutch

In Ex on the Beach: Double Dutch worden feestende jongvolwassenen met elkaar losgelaten in een villa waar het hen aan niets zal ontbreken. Drama, lust en ook liefde zorgen altijd voor mooie, maar ook heftige momenten. Bovendien ligt er altijd nog de gevreesde Tablet of Terror op de loer: die zorgt voor krankzinnige plottwists en stuurt telkens drie mensen naar het strand, waar vervolgens een ex van één van hen uit de zee gelopen komt. Bloeit er daarbij oude liefde terug op? Of vechten de voormalige lovers elkaar nu de tent uit? Hoe dan ook: spetkakel gegarandeerd in EOTB.

EOTB-Joao is van Braziliaanse afkomst

Joao da Silva is voor vrouwen die op echte latino’s vallen een absolute catch. De 25-jarige Braziliaan woont inmiddels een paar jaar in Nederland en spreekt de taal ook vloeiend, maar is niet bang om soms zijn Portugese/Spaanse accent tevoorschijn te halen om vrouwen weg te laten kwijnen. Qua karakter merk je ook al snel dat zijn wortels in Zuid-Amerika liggen, want naast een overdosis aan temperament is hij ook heel recht voor zijn raap, eerlijk en een beetje (prettig) gestoord. “Ik ben vol Braziliaans dus ik heb temperament and I love it”, zegt hij.

Hartenbreker met een hart van goud

Minpunt aan Joao is dat hij, ook al spreekt hij vele talen, de taal van monogamie absoluut niet spreekt. Hij vindt het erg lastig om het bij één vrouw te houden, al helemaal omdat hij zelf zoveel aandacht krijgt van de dames. Voor ons betekent dat gelukkig dan wel een garantie tot drama, en dat is natuurlijk precies waarvoor we naar Ex on the Beach kijken. Overigens betekent het niet dat Joao da Silva een harteloze player is, want hij is juist helemaal niet bang om zijn emoties te tonen. Als je een zielige film voor hem opzet, is de kans groot dat Joao zijn tranen de vrije loop gaat laten.

‘Eerste Braziliaan in Ex on the Beach: Double Dutch’

Zijn probleem is gewoonweg dat hij zich na een tijdje in een relatie ‘altijd af gaat vragen of dit nou is wat hij wil’. Op zijn Instagram-pagina zien we dat Joao da Silva veel tijd steekt in fotoshoots en in sportschooluren, zodat hij zijn afgetrainde lichaam vol trots kan blijven tonen voor de camera. Zelf noemt hij het ‘een primeur dat hij als eerste Braziliaan aan EOTB: Double Dutch meedoet’. De grote vraag is nu: scoort hij in de realityserie een chiquita die zijn corazon sneller kan laten kloppen?

➡ Niets missen van Ex on the Beach Double Dutch? Volg deze Ex on the Beach groep!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Team Ladiantz (@blood_will_)