Love & Reality
Gianni Aneca Love Island

Gianni Aneca in Love Island de nieuwe versterking

Gianni Aneca is één van de nieuwkomers in Love Island. In aflevering 12 verraste hij de groep door ‘s ochtends samen met Elish de villa te betreden. Hij ging gelijk op date met de knappe Raphaëlla.

Gianni Aneca in Love Island

Gianni Aneca is 22 jaar en werkt in de haven van Zeebrugge. Ook is hij barbier in opleiding. Zijn eigen kapsel is dan ook altijd tot op de puntjes verzorgd, daar gaat hij iedere week voor naar de kapper. Verder vindt Gianni het belangrijk dat zijn lichaam in shape is; daar is hij dan ook elke dag mee bezig, door flink te trainen.

“Ik zie er gewoon graag goed uit! Ik val zelf op vrouwen die een tintje hebben. Kont en borsten zijn ook wel belangrijk. Ik versier vrouwen met mijn blik en mijn lach, daarna gaat het vanzelf.”

Gianni in Love Island gelijk op date met Raphaëlla

In Love Island hoopt Gianni de ware liefde te kunnen vinden. “En mocht dat lukken, dan ben ik blij. Mijn moeder vraagt ook altijd: ‘Gianni, wanneer kom je nou eens thuis met een deftige vriendin?’ Dus ik hoop gewoon dat ik thuiskom met een goede.”

En Gianni is duidelijk niet bang om daarvoor iemand op zijn tenen te trappen, want hij koos gelijk Raphaëlla – die net in een groeiend koppel met Mattheüs zat – voor een kennismakingsdate. In het verleden heeft de hunk twee relaties gehad, waarvan er één niet goed is afgelopen. Hopelijk is zijn toekomst op liefdesgebied rooskleuriger dan zijn verleden!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Love Island 2020 🌴 (@gianni.aneca) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Set goals and crush ‘em

Een bericht gedeeld door Love Island 2020 🌴 (@gianni.aneca) op