Love & Reality
Raphaella Love Island

Raphaella Deuringer in Love Island seizoen 2 als bijna Miss Belgium

Raphaella Deuringer maakt deel uit van het leger aan sexy singles in Love Island seizoen 2. Dat deze beauty er mag wezen blijkt wel uit het feit dat ze finaliste in de strijd om de titel van Miss Belgium is geweest. Nu nog een man scoren met die looks.

Raphaella Deuringer in Love Island seizoen 2

Raphaella Deuringer is pas 21 lentes jong, maar nu al helemaal klaar om de ware liefde te vinden. Ze is geboren en getogen in Waterloo, waar ze nog studeert, maar droomt vooral van een carrière als model. Tot dusver stond ze al eens in de finale van de strijd om de Miss Belgium-titel en werd ze gekozen tot Miss Waals-Brabant in 2017. Verder is ze bezig met een studie Eventmanaging.

Raphaella omschrijft zichzelf als ‘prettig gestoord’ en het woord ‘nee’ komt nauwelijks in haar woordenboek voor: deze avontuurlijke jongedame staat altijd voor gekkigheid open. Daarbij trekt ze zich vrij weinig van de mening van anderen aan, en doet ze lekker waar ze zelf zin in heeft.

Love Island-Raphaella finaliste Miss Belgium

Desondanks – of misschien juist daardoor –  vond ze haar droomman nog niet. Ze is inmiddels al weer meer dan een jaar single, nadat haar ex haar heeft bedrogen. En ze nam goed wraak ook, want Raphaella heeft vervolgens seks gehad met de beste vriend van haar ex!

Raphaella hoopt nu dan toch eindelijk haar droomman tegen het (gespierde) lijf te lopen tijdens Love Island seizoen 2. Voor nu is haar hondje George (chihuahua) haar liefde van haar leven. Deze bombshell knapt verder gelijk af op flauwe en slechte openingszinnen, dus daar moeten mannen bij haar zeer zeker niet mee aankomen.

Teksten over ‘deed het pijn toen je uit de hemel kwam vallen’ of ‘als jij een frikandel was, was je een frikandel speciaal’ kunnen dus maar beter terug de ijskast in. “Ik kijk er echt naar uit om weer eens verliefd te worden op een goede man.” Waar ze dan wél op valt? Een lief en loyaal iemand. Dat moet nog wel te doen zijn, toch heren?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

💗

Een bericht gedeeld door RAPHAËLLA (@raphaelladeuringer) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

summer feelings 🧡

Een bericht gedeeld door RAPHAËLLA (@raphaelladeuringer) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

💛

Een bericht gedeeld door RAPHAËLLA (@raphaelladeuringer) op