Love & Reality

EOTB-Ayla reageert: “Of Dante relatiemateriaal is?”

Ayla de Zwart is één van de smaakmaaksters uit het huidige Ex on the Beach Double Dutch-seizoen. Ook bij mede-EOTB’er Dante valt ze erg in de smaak.

‘Of Dante relatiemateriaal is kan ik niet verklappen’

“Klopt. Ik vind hem een heel lieve en knappe jongen. Of hij ook relatiemateriaal is? Dat kan ik natuurlijk niet verklappen, maar ik kan wel zeggen dat ik nog nooit een relatie gehad heb met een Belg. Niet dat ik het niet wil, maar ik vind het soms wel moeilijk om jullie Vlaamse taaltje te verstaan. Nu ja, zolang ik geen Frans hoef te praten, komt het wel goed”, vertelt ze lachend aan Het Laatste Nieuws.

Nog meer eisen? “Ik hou van grote, gespierde en knappe mannen met tattoo’s en een bruin kleurtje. Ze mogen ook gerust iets ouder zijn. humor vind ik ook heel belangrijk, want ik lach graag. En ik weet dat het fout is, maar ik heb een voorkeur voor bad boys. Als een man zowel brutaal als charmant is, dan smelt ik. Een zelfzekere man dus. Als een man twijfelt aan zichzelf, dan vind ik dat een hele afknapper. Het mag niet iemand zijn waar ik overheen kan lopen. Maar uiteindelijk is het heel simpel: iemand met een goed innerlijk waar ik s ochtends naast wil ontwaken. Zo veeleisend is dat nu toch ook weer niet?”

En tot slot: wat hoopt ze te bereiken met haar deelname aan EOTB? “Ik zou het wel fijn vinden als dit het begin kan zijn van een carrière in het mediawereldje. Je weet natuurlijk nooit of zoiets gaat lukken, maar ik denk wel dat het kan. Ik heb tot nu toe nog geen enkele negatieve reactie gekregen op mijn deelname aan ‘Ex on the Beach: Double Dutch’, dus ik denk dat dit toch al een mooie start is. Ik hoop in ieder geval dat ik het zo kan houden. Ik denk niet dat ik iets verkeerd gedaan heb, maar sommige avonden herinner ik me beter dan andere”, besluit Ayla.

Het complete interview van Het Laatste Nieuws met Ayla de Zwart lees je hier.