Love & Reality

Dusty praat en staat weer na gruwelcrash: “Ik hou van jou”

Beetje bij beetje gaat het beter met Dusty. De deelnemer aan het meest recente seizoen van Ex on the Beach raakte vorige maand zwaargewond bij een ongeluk. Via Instagram krijgen we regelmatig een update over de gezondheid van Dusty en het blijkt steeds een beetje beter met hem te gaan.

Staan en praten

Dusty was na het ongeluk niet aanspreekbaar en moest met spoed naar het Amsterdam UMC locatie VU worden overgebracht. Uiteindelijk kwam hij zelfs in een coma terecht, maar nu gaat het langzaam beter met hem. “De nacht van dinsdag 20 juli is voor ons een nacht om nooit meer te vergeten. We kregen te horen dat onze zoon, ons broertje een zwaar ongeluk heeft gehad en met spoed naar het ziekenhuis gebracht werd”, schrijft zijn familie op Instagram. “De eerste dagen waren cruciaal. Je mocht geen extra bloedingen krijgen. Ook mocht je hersenkneuzing niet verder zwellen.”

“Vandaag de dag kan Dusty al staan en lopen. Ook zegt hij soms kleine woordjes als ‘’ik hou van jou’’ en knuffelt ons vaak. Hij schrijft af en toe ook en vraagt dan hoe het gaat met zijn opdrachten of school. Dit is voor ons super positief, want dat betekent dat hij al nadenkt. Soms kunnen we nog geen contact met hem krijgen. Op dat soort momenten beseft hij even niet wat er aan de hand is”, zo gaat het verhaal verder.

Lezen

“Wij als familie willen dit graag met zijn volgers delen. Hij kan alweer lezen maar niet goed reageren. Hij leest dan ook vaak op zijn telefoon de reacties en is blij om zoveel steun terug te zien. In het ziekenhuis houdt social media hem ook goed bezig. Hij wilt zo snel mogelijk weer de oude worden en zijn volgers vermaken met leuke content.”

Volgens zijn familie praat Dusty ook regelmatig over Dustycream. “Hij vraagt ook vaak hoe het met zijn ‘Dusty Cream’ gaat en maakt zich hier zorgen over nu hij in het ziekenhuis ligt. Wij geven hem dan ook aan dat we als familie hier bezig mee zijn. Hij knikt dan vaak ja en dit geeft ons ook een goed gevoel. We blijven jullie op de hoogte houden van alles omtrent Dusty!

Wij als familie willen jullie bedanken voor alle steun en medeleven.” Daarbij werden ook twee foto’s van Dusty geplaatst.

➡ Niets missen? Volg Love & Reality dan ook op Instagram.

Dusty ziekenhuis