Love & Reality
François Wilfred MAFS

Dit zijn Wilfred en François uit Married at First Sight

Wilfred en François zijn te zien in Married at First Sight. De twee wonen weliswaar ver uit elkaar, toch hebben de experts ervoor gekozen om uitgerekend deze twee mannen aan elkaar te koppel. Of zij de opvolgers worden van Sonny en Dylan zal nog moeten blijken. Toch zijn ze nu door de wetenschap aan elkaar verbonden. We vertellen je alles wat je moet weten over Wilfred en François uit Married at First Sight.

Wilfred uit Married at First Sight

De 48-jarige Wilfred uit Emmen gaat in Married at First Sight op zoek naar een leuke man. Wilfred is woonachtig in Emmen en wordt gezien als een opvallende verschijning. In het dagelijks leven houdt hij zich veelal bezig met het opknappen van huis. Daarnaast maakt hij ook meubels en is hij goed in het inrichten van huizen. “Mijn hart gaat echt wel sneller kloppen als ik een project heb dat van betonvloer af opgebouwd wordt tot het eindresultaat, dan word ik wel heel erg blij”, vertelt hij dan ook vol trots.

Waar Wilfred niet zo gelukkig van wordt, is zijn liefdesleven. Hij is alweer ruim twee jaar vrijgezel en mist toch wel een leuke partner aan zijn zijde. Dat merkt hij vooral als hij weer alleen naar zijn vrienden toe moet. “Dan is iedereen altijd met zijn tweeën en dan ben ik weer diegene die daar alleen naartoe gaat.” Gedatet heeft hij wel, maar een lange relatie heeft hij er niet aan overgehouden.

François doet mee aan MAFS

Wilfred is gekoppeld aan François. Hij is 49 jaar oud en woont in Maastricht. François is een creatieve en vriendelijke man. Voor zijn werk als senior brand ambassador bij een Nederlands modebedrijf kleedt François winkels aan. Hij verzorgt hoe de winkel eruitziet, de muziek, de geur en creëert sfeer.  Ook in zijn eigen woning is hij daar vaak mee bezig. Zo is op dit moment alles wit in zijn huis, maar dat kan maar weer zo veranderen als hij daar zat van is.

In de liefde is het nog niet gelukt voor François. Hij heeft twee lange relaties gehad, maar het bleek uiteindelijk in beide gevallen niet de perfecte match. Toch is hij nu weer erg toe aan een nieuwe man in zijn leven. “Ik mis voornamelijk in een relatie dat je thuiskomt en dat je weet dat er een ander is. Dat mis ik heel erg, want dat heb ik jarenlang gedaan en gehad. Voor de toekomst hoop ik met een leuke man samen te zijn en dat we dingen samen kunnen ondernemen en dingen nog kunnen ontdekken.” Misschien lukt dat wel met Wilfred in MAFS seizoen 8.

➡ Niets missen van Married at First Sight? Volg deze MAFS groep op Facebook!

➡ Lees ook: Zijn Wilfred en François uit MAFS nog samen?