Love & Reality
Sonny Dylan MAFS

Dit zijn Sonny en Dylan uit Married at First Sight

Sonny en Dylan doen mee aan Married at First Sight. Zij zijn na Arjan en Maurice het tweede homokoppel van dit seizoen. Sonny en Dylan maken in aflevering 5 van MAFS seizoen 7 hun intrede in het programma. Beide zijn toe aan een relatie. De één heeft al verschillende mislukte relaties achter de rug en de ander is momenteel al vijf jaar vrijgezel. Vinden Sonny en Dylan de liefde bij elkaar in Married at First Sight?

Sonny in Married at First Sight

Sonny Monster doet mee aan Married at First Sight. Sonny is 28 jaar oud en woonachtig in Dordrecht. In het dagelijks leven is hij werkzaam als wagenparkbeheerder van een technisch uitzendbureau. In zijn vrije tijd speelt hij graag in de nodige musicals. Dat doet hij al een tijdje en inmiddels levert hem dat al grote rollen op in musicals. Zo heeft hij recent gespeeld in Petticoat, Hairspray en Legally Blonde.

Sonny hoopt in Married at First Sight een leuke man aan de haak te slaan. Na verschillende mislukte relaties, zoekt hij nu toch echt naar een man waar hij alles mee kan delen. Zijn toekomstige man zal er echter wel rekening mee moeten houden dat Sonny een grote passie heeft. Hij is namelijk dol op Disney en gaat sowieso vier keer per jaar naar Disneyland Parijs. Daarnaast verzamelt hij ook van alles van Disney.

Dylan in MAFS

Sonny gaat trouwen met de 27-jarige Dylan. Dylan is woonachtig in Emmen en de twee zullen er dan ook voor open moeten staan om flink wat reistijd te voerbruggen om elkaar te zien. Dylan is in het dagelijks leven werkzaam als store manager van een kledingzaak. Hij is graag bezig met het ontwerpen van kledingstukken.

Als Dylan niet aan het werk is, dan is de kans groot dat hij aan het sporten is. Hij is graag aan het volleyballen en doet dat in de zomer op het strand en in de winter in de zaal. Naar eigen zeggen is Dylan altijd druk en houdt hij ervan om mensen om zich heen te hebben. Met Married at First Sight hoopt hij een jongen tegen te komen die hem rustig kan houden. Een beetje tegengas kan hij dan ook wel waarderen.

➡ Niets missen van Married at First Sight? Volg deze MAFS groep op Facebook!

➡ Lees ook: Zijn Sonny en Dylan uit MAFS nog samen?